Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Luptătorul Cătălin Moroșanu a vizitat fabrica Aramis

Sportivul și omul de afaceri ieșean Cătălin Moroșanu a susținut un dialog cu angajații fabricii de mobilier Aramis în cadrul turneului său din zona Maramureșului.

Sute de salariați au participat la eveniment, unde Moroșanu și-a prezentat viața și cariera. Aramis Invest a fost desemnată anul trecut de către Camera de Comerț și Industrie și Maramureș drept cel mai mare exportator din județ. Grupul Aramis este cel mai mare producător de mobilă din România.

Compania și-a extins, din 2009, gama de produse către spumă poliuretanică flexibilă, saltele și perne. Societatea din Baia Mare fabrică în special pentru IKEA, fiind cel mai mare furnizor de mobilă local pentru concernul suedez. Societatea era controlată de antreprenorii Vladimir Iacob (60%) şi Marius Șelescu (40%).

De asemenea, Moroșanu a fost prezent la Colegiul Tehnic George Barițiu Baia Mare și la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie, unde a discutat cu elevii despre efectele negative ale fenomenelor de intimidare, hărțuire sau agresiune (bullying).

“Sportul e foarte important. În momentul în care un copil începe să facă sport știe ce înseamnă muncă fizică, responsabilitate, autoritate. O națiune sănătoasă face sport și nu neapărat de performanță – sport de masă, pentru psihic. Nu este bine să răspundem prin răutate sau prin agresiune la aceste acțiuni. Făcând sport, am reușit să depășesc acest moment, deoarece sportul ne disciplinează”, a spus Moroșanu.

Acțiunile fac parte din proiectul Galei Dynamite Fighting Show, care are loc în Baia Mare în 22 septembrie, eveniment organizat de Federația Sporturilor de Contact în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.

Total
8
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Cluj contabilizează 1 milion de pasageri

Articolul următor

Dezvoltarea durabilă și economia rurală, dezbătute la USAMV

Citește și:
Citeste mai mult

Crește activitatea în construcții

Ultima anchetă de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică (INS) arată o tendință de creștere a activității…
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,
Citeste mai mult

Neversea a lansat biletele de o zi

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
8
Share