Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajații camerei de comerț din Maramureș, chemați să se perfecționeze în India

Maramureșul a fost reprezentat la Ziua Programului Indian de Cooperare Tehnică și Economică

Trimișii județului din Transilvania au participat la Ziua Programului Indian de Cooperare Tehnică și Economică (ITEC), organizată de Ambasada Indiei la București în colaborare cu Institutul Diplomatic Român (IDR).

Aceasta omagiază ITEC, unul dintre programele cheie de consolidare a capacității din cadrul parteneriatului de dezvoltare a Indiei, care ocupă un loc primordial în politica externă a statului asiatic.

Ambasadorul Indiei, Rahul Shrivastava, a oferit o imagine de ansamblu a cooperării ITEC cu România. El a fost succedat de către directorul general al IDR, Iulian Fota, care a subliniat rolul acestui organism în consolidarea legăturilor bilaterale India-România.

Eduard Costin, director al diviziei Relații Externe a Camerei de Comerț și Industrie a României, a evidențiat importanța cooperării economice România-India. În cadrul evenimentului, a fost difuzat un material video de prezentare a ITEC atât din punct de vedere conceptual, cât și factual.

ITEC oferă burse candidaților merituoși pentru a participa la cursuri de formare pe termen scurt și mediu, cheltuielile integrale fiind suportate de Guvernul Indiei. Pentru a participa la aceste cursuri este necesară o bună cunoaștere a limbii engleze.

Sunt eligibili angajați sau funcționari din sectoare guvernamentale, publice și private, universități, camere de comerț și industrie, cu vârsta între 25 și 45 de ani, care au o experiență profesională adecvată, sunt apți medical și posedă calificările academice necesare cursului dorit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Traseu velo pe ruta fostei căii ferate din Sâncraiu

Articolul următor

Festival de tehnologie la Muzeul de Artă din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share