Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Schimbări la conducerea Star Assembly România

Frank Streicher, până în prezent director general al Starkom, filiala Mercedes-Benz AG cu sediul în Maribor, Slovenia, a preluat funcția de director general al Star Assembly la 1 octombrie 2021.

Frank Streicher, până în prezent director general al unității de producție șasiuri și componente structurale Starkom cu sediul în Maribor, Slovenia, a preluat funcția de director general al Star Assembly, cu sediul la Sebeș, pe 1 octombrie 2021. Star Assembly este subsidiară 100% Mercedes-Benz, care produce transmisiile automate 9G-Tronic și 8G-DCT pentru autoturismele Mercedes-Benz.

Frank Streicher și-a început cariera la Daimler AG în anul 2000, ocupând diverse funcții și poziții de conducere în cadrul Mercedes-Benz AG, în tehnici de producție și materiale, diferite funcții în turnătorie și fabricarea axelor, precum și funcția de director general al companiei Starcam în Most, Republica Cehă. Datorită competențelor sale, a contribuit substanțial la înființarea companiei Starcam în 2006, al cărei administrator a fost în perioada 2008-2011.

Frank Streicher: „Mă simt onorat și încântat să încep acest nou rol aici, la Sebeș. Star Assembly joacă un rol cheie în aprovizionarea fabricilor de autoturisme Mercedes-Benz din întreaga lume. Aștept cu nerăbdare să lucrez împreună cu această echipă puternică pentru a obține cele mai bune rezultate posibile”.

Star Assembly este compania-soră a filialei Star Transmission aflată la Cugir, care găzduiește producția de angrenaje, arbori, țevi de înaltă presiune și componente prelucrate mecanic pentru motoare, transmisii și sisteme de direcție, condusă de Gheorghe Achim.

Gheorghe Achim: „Suntem foarte încântați să-l primim pe Frank Streicher în echipa noastră aici, în România. Așteptăm cu nerăbdare să ducem mai departe moștenirea celor două companii, împreună cu echipa noastră înalt calificată, urmând aceleași principii bine stabilite ale Mercedes-Benz AG – pornind de la oameni și până la produs.“

În calitate de directori generali, Gheorghe Achim și Frank Streicher vor administra cele două subsidiare Mercedes-Benz, concentrându-și astfel eforturile spre uniformitatea și consecvența muncii rezultând în produse de calitate, reunind responsabilitatea sarcinilor care derivă din aceasta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Expo Real 2021: Acknowledged experts and valuable insights

Articolul următor

Producătorii de vinuri cresc cererea de etichete la tipografia din Apahida

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share