Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Flanco a deschis cel de-al doilea magazin al său din Arad, în Atrium Mall

Vineri, 26 noiembrie 2021, Flanco a deschis cel de-al doilea magazin din Arad. Acesta se întinde pe o suprafață de 450 de metri pătrați și este situat în Atrium Mall.

Primii clienții au parte de reduceri speciale și de promoții cu ocazia deschiderii. În plus, începând cu data de 3 decembrie, clienții vor putea utiliza voucherele primite în cadrul programului Rabla pentru electrocasnice”, profitând, simultan, și de ofertele de inaugurare.

În ciuda dificultăților aduse de pandemie și de măsurile de restricție, pe tot parcursul anului am continuat să investim în magazine fizice cu potențial, în paralel cu consolidarea platformelor digitale, ajungând, astfel, la o rețea de 160 de puncte de vânzare, Deschiderea de magazine în centre comerciale cu trafic ridicat, precum Atrium Mall se înscrie în strategia noastră de dezvoltare, trasată în urma reevaluării rețelei de magazine fizice de la finalul anului trecut. Cu produse pre-selectate pentru clienți, astfel încât aceștia să găsească la raft repere de calitate și best seller-uri, dar și servicii de finanțare diverse și posibilitatea de a ridica din magazin comanda online, cele două magazine aduc o experiență omnichannel cumpărătorului, la fel ca celelalte puncte ale rețelei”, a declarat Ionut Cîrstea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Complexul resort President aniversează 20 de ani

Articolul următor

Constructorii Clujului: „Prețurile vor ajunge ca la Viena sau Frankfurt”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share