Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bani europeni pentru proiecte de mobilitate, regenerare și infrastructură în Ardealul de Nord

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) a demarat un program de sprijin la nivelul regiunii pentru pregătirea de proiecte finanţate din perioada de programare 2021-2027 pe mai multe domenii.

Acestea sunt mobilitate urbană și regenerare urbană (pentru reşedințe de judeţ), infrastructura rutieră de interes judeţean, inclusiv variante ocolitoare sau drumuri de legătură, având finanţare prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020.

Obiectivele proiectului sunt reprezentate de pregătirea de proiecte mature pentru perioada de programare 2021-2027 la nivelul regiunii și asigurarea capacităţii la nivel regional de a pregăti documentaţii tehnico-economice în zonă pentru proiectele aferente perioadei de programare 2021-2027.

Rezultate aşteptate sunt 18 documentaţii elaborate la nivelul Regiunii Nord-Vest aferente proiectelor din portofoliul 2021-2027 pentru domeniile amintite. Valoarea programului este de 26 de milioane de lei, fonduri nerambursabile de 22 de milioane, dintre care 20 de milioane din Fondul European de Dezvoltare Regională şi 2 milioane din bugetul naţional.

Prin sprijinul acordat ADRNV programul își propune să contribuie la atingerea obiectivului specific al axei prioritare de îmbunătățire a capacității beneficiarilor de proiecte finanțate din fondurile europene structurale și de investiții, dar și de a pregăti și de a implementa proiecte mature. Regiunea Nord-Vest include județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Laszlo Vajda va coordona strategia de dezvoltare a TeraPlast

Articolul următor

Grupul Tenaris a dublat bursele pentru studenții români

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share