Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prima zi de bursă pentru AROBS

Compania de tehnologia informației din Cluj-Napoca AROBS Transilvania Software a debutat luni pe Piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB).

Listarea are loc după derularea unui plasament privat prin care compania a strâns de la investitori 74 de milioane de lei. Printre alocutorii evenimentului de debut în ringul bursier s-au numărat Radu Hanga – președintele BVB, Voicu Oprean – fondatorul companiei, Răzvan Raț – director adjunct al BRK, intermediar al listării.

AROBS a anunțat recent preluarea integrală a Berg Software, societate de dezvoltare software personalizat și outsourcing, cu birouri în Timișoara, Lugoj și Oradea. Pentru realizarea tranzacției, AROBS utilizează o parte din capitalul atras de la investitori prin plasamentul privat, dar și finanțarea bancară.

Compania clujeană se află în fază avansată a negocierilor pentru achiziția mai multor companii de servicii software sau care operează soluții pentru optimizarea afacerilor și produse de management de flotă auto.

AROBS este axată pe soluții în domeniile automotive, sănătate, turism, internetul lucrurilor, financiar-bancar. Principalii competitori în domeniu din Cluj sunt Endava Romania, Cognizant Technology, NTT Data Romania, Betfair România, Fortech.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centura metropolitană a Clujului și drumul expres spre A3, programate până în 2024

Articolul următor

E.ON România susține proiectul BINEintensiv, derulat de Asociațiile Zi de Bine și Marinuș Gălbenuș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share