Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Națională de Investiții poate demara investiția pentru un nou stadion de tip I la Timișoara

Primăria Timișoara a emis, după opt luni de așteptare a autorizației de mediu, autorizația de construire pentru Baza sportivă de tip I, amplasată pe str. Costică Rădulescu nr.6 din oraș. CNI poate demara lucrările.

Atunci când a fost preluat proiectul de noua administrație, acesta era total blocat, a fost nevoie de colectarea de pe terenul atribuit de zeci de metri cubi de deșeuri și de mutarea unei rețele de canalizare.

”Este un proiect mai vechi, pe care l-am preluat încă din primele zile ale mandatului de viceprimar, în ianuarie 2021. La acea vreme, proiectul avea ordin de suspendare a lucrărilor de la Compania Națională de Investiții, finanțatorul proiectului, pentru că terenul era ocupat cu 20 metri cubi de moloz și o rețea de canalizare”, a anunțat Tabără.

Obținerea acordului de mediu a durat nu mai puțin de opt luni.

”După 8 luni de așteptări la Agenția de Mediu pentru avizul specific, aviz în care s-a constatat că nu există “impact de mediu”, în baza acestei autorizații primite astăzi, putem solicita CNI să înceapă lucrările propriu-zise! În câteva luni, vom avea pe terenul pe care anterior erau bălării o bază sportivă nouă, prima după 32 de ani construită în Timișoara. Mă voi zbate ca astfel de baze sportive să se regăsească în orașul nostru în cât mai multe cartiere”, a mai anunțat Cosmin Tabără.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțele se vor întâlni periodic cu mediul de afaceri

Articolul următor

Maramureșul își face platformă de compostare pentru deșeuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share