Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Națională de Investiții poate demara investiția pentru un nou stadion de tip I la Timișoara

Primăria Timișoara a emis, după opt luni de așteptare a autorizației de mediu, autorizația de construire pentru Baza sportivă de tip I, amplasată pe str. Costică Rădulescu nr.6 din oraș. CNI poate demara lucrările.

Atunci când a fost preluat proiectul de noua administrație, acesta era total blocat, a fost nevoie de colectarea de pe terenul atribuit de zeci de metri cubi de deșeuri și de mutarea unei rețele de canalizare.

”Este un proiect mai vechi, pe care l-am preluat încă din primele zile ale mandatului de viceprimar, în ianuarie 2021. La acea vreme, proiectul avea ordin de suspendare a lucrărilor de la Compania Națională de Investiții, finanțatorul proiectului, pentru că terenul era ocupat cu 20 metri cubi de moloz și o rețea de canalizare”, a anunțat Tabără.

Obținerea acordului de mediu a durat nu mai puțin de opt luni.

”După 8 luni de așteptări la Agenția de Mediu pentru avizul specific, aviz în care s-a constatat că nu există “impact de mediu”, în baza acestei autorizații primite astăzi, putem solicita CNI să înceapă lucrările propriu-zise! În câteva luni, vom avea pe terenul pe care anterior erau bălării o bază sportivă nouă, prima după 32 de ani construită în Timișoara. Mă voi zbate ca astfel de baze sportive să se regăsească în orașul nostru în cât mai multe cartiere”, a mai anunțat Cosmin Tabără.

Total
32
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Finanțele se vor întâlni periodic cu mediul de afaceri

Articolul următor

Maramureșul își face platformă de compostare pentru deșeuri

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
32
Share