Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bazin de înot didactic, între Arena Antonio Alexe și Ștrandul Ioșia din Oradea

Membrii Comisiei Municipale de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CMUAT) au analizat și în ședința de săptămâna aceasta o serie de proiecte importante. Unul dintr acestea este construirea unui bazin de înot didactic pe str. Cazaban.

„Un proiect care va aduce plusvaloare zonei Ioșia, dar în primul rând un beneficiu extraordinar copiilor din comunitate, este bazinul didactic de înot care se va construi pe str. Alexandru Cazaban. Astfel, toți copiii care locuiesc în apropierea acestei zone, și nu numai, vor avea un acces mult mai facil la un sport nautic frumos și care duce la o dezvoltare armonioasă. În cadrul ședinței CMUAT, firma de proiectare PROEXCO a solicitat aviz Arhitect Șef pentru construirea bazinului de înot didactic pe str. Alexandru Cazaban nr. 47 A, proiect tip al Ministerului Dezvoltării, proiectarea și execuția fiind realizate prin Compania Națională de Investiții”, a precizat viceprimarul Oradiei Arina Moș.

Pentru realizarea acestei investiții a fost elaborată o documentație de urbanism de tip PUD aprobată prin HCL nr. 498/2020. Suprafața de teren pe care se va implementa acest proiect este de 3000 mp. Această suprafață face parte dintr-o zonă VS – zonă de spații verzi cu caracter sportiv (respectiv parcul dintre Ștrandul Ioșia și Sala Sporturilor). Procentul de ocupare realizat pe parcela de 3000 mp este de 28%, iar procentul de ocupare din zona VS este de maxim 10%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul zbor de linie Baia Mare – Londra a fost anulat

Articolul următor

Automobilele Renault din 1898 până în prezent într-un muzeu virtual - The Originals

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share