Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A fost desemnat constructorul platformelor de deșeuri din județul Bihor

Asociația Da Vinci Construct – Antrepriză Construcții Imobiliare este câștigătoarea licitației pentru construirea celor patru puncte de colectare a deșeurilor din Bihor: Beiuș, Salonta, Marghita și Aleșd.

Valoarea totală a ofertei câștigătoare este 4.661.514,73 lei, fără TVA. Termenul maxim de execuție a fost stabilit la 120 de zile calendaristice de la emiterea ordinului de începere a lucărilor.

Procedura de licitație pentru „Achiziţionarea lucrărilor de amenajare a patru puncte de colectare deşeuri situate în Municipiul Beiuş, Salonta, Marghita şi Oraşul Aleşd” a demarat în 31 august.

Opt firme și asocieri de firme au depus oferte pentru unul sau mai multe centre.

Consiliul Județean Bihor va realiza cele patru platforme și le va dota corespunzător. Primăriile vor asigura condițiile necesare exploatării acestor centre de colectare separată a deșeurilor și vor crea regulamentul prin care acestea vor putea deservi și alte unități administrativ-teritoriale. Fiecare cetățean va putea depozita, cu titlu gratuit, pe o perioadă de minim trei ani, toate acele categorii de deșeuri care nu sunt ridicate de către operatorul de salubritate.

 

Total
24
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Machetele clădirilor reprezentative ale Oradiei la Muzeul Țării Crișurilor

Articolul următor

Studiu: “Transportul recreațional în Delta Dunării folosind ambarcațiuni pe hidrogen”  

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
24
Share