Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiectul Centurii Beclean, lansat în noaptea de Anul Nou

Șoseaua de ocolire a Becleanului va costa 18 milioane de euro

Admininistrația orașului din Bistrița-Năsăud a marcat în noaptea trecerii dintre ani proiectele variantei de ocolire a localității și podului de la Șuri.

Podul de la Beclenuț, dat acum în folosință, a fost locația aleasă de edilul Nicolae Moldovan pentru a sărbători începerea construcției, în 2022, a variantei de ocolire a orașului Beclean, dar și licitația pentru lucrări a podului de la Șuri.

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Guvernul României și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud au parafat, în toamnă, contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru varianta ocolitoare a Becleanului. Au participat, alături de reprezentanții executivului și ai regiunii, președintele CJ Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, primarul Becleanului, Nicolae Moldovan.

Varianta ocolitoare a Becleanului are ca termen de realizare trei ani. Investiția din fonduri europene și din bugetul Ministerului Transporturilor se ridică la 18 milioane de euro. Pentru traversarea Someșului Mare se va ridica un pod de 583 m. Obiectivul este menit să scoată traficul greu din orașul bistrițean.

Total
9
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Castelul Teleki, cumpărat cu 210.000 de euro

Articolul următor

Sălajul și-a dublat investițiile în 2021

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
9
Share