Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrică din mobilă din județul Mureș, extinsă

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis recent, cu ocazia unei ședințe, că proiectul „Construire hală de producție”, propus a fi realizat în municipiul Târnăveni, strada 1 Decembrie 1918 nr. 50 nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

 

Detalii despre proiect

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, în prezent pe amplasamentul respectiv există o fabrică de mobilă care aparține societății Artemob Internațional SRL Sovata, iar proiectul vizează ”creșterea capacității de producție a productivității muncii și a spațiului de depozitare a produselor finite în condiții care să permită încărcarea și expediția rapidă a acestora.”

”Proiectul prevede construirea unei hale de producție în regim parter, pe un amplasament în suprafață totală de 116.777 de metri pătrați. Hala propusă va avea suprafața construită de 6.895 de metri pătrați și va cuprinde două incinte, una pentru producție și una pentru depozitare”, se menționează în document.

Construcția va avea forma de ”L” cu dimensiunile maxime în plan de 109,67 x 82,78 de metri, iar structura va fi realizată din profile metalice laminate și închideri din panouri sandwich.

”Procesul tehnologic Artemob Internațional SRL cuprinde linii tehnologice formate din mașini de șlefuit, mașini de defibrat, mașini de desprăfuit, mașini de aplicat baiț, mașini de aplicat grunduri și lacuri, tunele de uscare cu percuție sau cu UV, mașină de finisaj cu perii, linii de ambalare. Legătura între toate aceste utilaje se face cu transportoare cu covor sau cu role”, se mai arată în document.

 

Business profitabil

Conform portalului www.listafirme.ro, Artemob Internațional SRL Sovata funcționează din luna februarie 1996, are ca obiect de activitate ”Fabricarea de mobilă” și are un acționar unic din Franța, respectiv P3G Industries Sas.

În ultimii cinci ani, în perioada 2016-2020, societatea a derulat o cifră de afaceri cumulate de 651 de milioane de lei, a înregistrat un profit net cumulat de 15,5 milioane de lei, iar la finalul exercițiului financiar 2020 a raportat un număr mediu de 823 de angajați.

Alex TOTH

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Market maker de la Cluj pentru Holde Agri Invest

Articolul următor

Apel pentru panouri antifonice pe autostrada Sălajului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share