Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cursuri anticorupție pentru șefii drumurilor din Transilvania

Directorii din regionalele de drumuri din Banat și Transilvania sunt școliți să nu ia mită | Foto: CNAIR

Personalul cu funcții de conducere și din subordine care activează în regionalele de drumuri și poduri Brașov, Cluj și Timiș este instruit să nu se implice în fapte de corupție.

Biroul control integritate al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Direcția Generală Anticorupție (DGA) au început să organizeze instruiri ale personalului de conducere în vederea prevenirii fenomenul de corupție în sistemul public și a conştientizării consecinţelor implicării personalului în săvârşirea unor astfel de infracţiuni.

Persoane cu funcții de conducere din cadrul direcțiilor regionale Brașov și Iași au participat, la sediul Instituției Prefectului Brașov, la o astfel de ședință ce a avut ca obiect informarea anticorupție a managerilor companiei și membrilor echipelor pe care le conduc.

Acest tip de educație și instruire în spiritul anticorupției a început în decembrie, când au fost demarate o serie de activități cu personalul CNAIR din cadrul direcțiilor regionale București și Constanța. În 11 ianuarie, la Timișoara, a avut loc o întâlnire cu reprezentanți ai direcțiilor regionale Craiova, Timișoara, Cluj.

Aici s-au aprofundat teme privind conduita și principiile personalului contractual și aspecte ce țin de cadrul profesional-tehnic. În perioada următoare, conform unui calendar comun, CNAIR și DGA vor implementa o serie de activități de informare publică destinată cetățenilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un sat din Sălaj vrea să producă energie din apa geotermală

Articolul următor

Autovit.ro și carVertical, parteneriat pentru combaterea fraudei auto

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share