Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PERSPECTIVE 2022. Cosmin Pătroiu, TeraSteel: “Vrem să atingem cel puțin performanța din 2021”

Managerul producătorului bistrițean este mulțumit de performanțele companiei, în condițiile unei piețe complicate | Foto: TeraSteel

Producătorul bistrițean de panouri termoizolante și-a propus să atingă cel puțin performanțele financiare ale anului trecut în condițiile în care piața materialelor de construcții are încă destule necunoscute, a declarat, pentru Transilvania Business, Cosmin Pătroiu, CEO al companiei TeraSteel Bistrița.

“În 2020 TeraSteel și-a atins indicatorii bugetați atât ca afaceri, cât și ca profit, a reușit să nu întrerupă activitatea de producție nicio zi și să asigure întreaga documentație necesară integrării în Kingspan Group, liderul pieței mondiale de panouri termoizolante.

Am abordat 2021 cu maximă prudență deoarece piața materialelor de construcții avea multe necunoscute atât la nivel global, cât și regional. Sunt mulțumit de rezultatele actuale, context în care principalul obiectiv pentru 2022 este de a atinge performanța anului în curs”, spune oficialul TeraSteel.

Compania este producătorul numărul 1 de panouri termoizolante și de profile zincate din România și Serbia. Aceasta activează în trei unități de producție situate în România și Serbia. Compania din fosta Iugoslavie este prima fabrică cu capital privat românesc, inaugurată în străinătate după 1990.

Plastsistem, actuala TeraSteel, s-a înființat în 1994. Din 2013 a început producția de structuri zincate, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro. În 2017 a avut loc rebranding-ul Plastsistem.

Apoi TeraSteel a activat fabrica sa din Serbia – prima cu capital privat românesc inaugurată în străinătate după Revoluție. În 2019 TeraSteel a devenit liderul pieței de panouri sandwich din România și Serbia și unul dintre cei mai importanți exportatori în spațial Europei Centrale și de Est. Acționar majoritar este Kingspan Holding Netherlands.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitarii clujeni fac bani din pești și alge

Articolul următor

Explozie de vizitatori în muzeele Clujului, în anul doi al pandemiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share