Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dezbatere publică privind strategia de dezvoltare a județului Bihor

Consiliul Județean Bihor îi invită pe bihoreni la o dezbatere publică având ca temă Strategia Integrată de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor 2021-2027. Dezbaterea publică va avea loc joi, 20 ianuarie 2022, de la o 10:00, fizic și online, prin platforma ZOOM.

Cei care doresc să participe la discuții trebuie să se înscrie în prealabil. Solicitarea de înscriere la dezbatere se va trimite la adresa de e-mail: registratura@cjbihor.ro până la data de 19.01.2022, ora 15:00”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Bihor.

Participarea în format fizic se va face în ordinea în care a fost primită solicitarea la adresa de e-mail menționată, în limita locurilor disponibile din sală, în așa fel încât să fie respectate regulile de distanțare fizică stabilite de autorități, potrivit comunicatului CJ Bihor.

Persoanele care vor dori să participe online vor primi până joi dimineața, la ora 09:00, link-ul prin care se vor conecta pe platforma ZOOM. Dezbaterea va avea loc în Sala Mare a Consiliului Județean Bihor. Strategia Integrată de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor 2021-2027 poate fi consultată pe website-ul instituției, www.cjbihor.ro, la secțiunea Informații Publice/ Transparență/ Transparență Decizională.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șoselele de mare viteză din Ardeal, priorități pentru Ministerul Transporturilor

Articolul următor

Absolvenții de medicină din Cluj, cele mai bune rezultate la rezidențiat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share