Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autobuz între Gara Brașov și Poiana Brașov: „În felul acesta turiștii scapă de aglomerația de pe Valea Prahovei”

De marți, 18 ianuarie, turiștii vor avea posibilitatea să ajungă pe pârtiile din Poiana Brașov direct de pe peronul gării. Municipalitatea din Brașov și operatorul de transport RATBV lansează o rută nouă, linia 100, care face legătura între gara Brașov și stațiile inferioare ale telegondolei și telecabinei Kanzel.

Programul de circulație a autobuzelor de pe această linie a fost adaptat sosirilor și plecărilor trenurilor din direcția București-Ploiești, zona din care vin majoritatea turiștilor, iar costul călătoriei este de 6 lei.

„De mâine le oferim turiștilor cea mai bună și cea mai rapidă soluție pentru a ajunge la pârtiile din Poiana Brașov (…) În felul acesta scapă de aglomerația de pe Valea Prahovei, scapă de stresul găsirii unui loc de parcare în Poiană și se pot bucura relaxați de cele mai bune pârtii din România. Vom continua discuțiile cu CFR-ul pentru a le da posibilitatea călătorilor să achiziționeze biletele pentru linia 100 odată cu achiziționarea biletului de tren. Până atunci, pe lângă posibilitatea cumpărării biletelor de la casele de bilete din stații, călătorii vor putea plăti și prin aplicația 24 Pay. Introducerea Liniei 100 este o veste bună și pentru brașoveni, care nu vor mai fi nevoiți să meargă până în Livadă ca să urce în Poiană, pentru că pe lângă stația de la gară va fi o stație intermediară și la Camera de Comerț, astfel încât și brașovenilor le va fi mai ușor să ajungă pe pârtiile din Postăvarul. Vă invit pe toți, turiști și brașoveni deopotrivă, să utilizați această linie de transport, pentru a vă putea bucura de cel mai atractiv domeniu schiabil din România”, a declarat primarul Allen Coliban.

Plecările liniei 100 din gară sunt programate, în fiecare zi, la orele: 8.55, 9.45, 10.25, 10.40, 12.00, 15.10, 15.40, 16.00 și 16.40.

Plecările acestei linii din stația de la telegondolă și telecabina Kanzel sunt programate, zilnic, la orele: 9.40, 10.30, 11.10, 11.25, 12.45, 15.55, 16.25, 16.45 și 17.45.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PAB Romania va executa un proiect de infrastructură de circa 165 milioane de lei în Arad

Articolul următor

Platformele industriale ale Clujului, locuri de ecoturism și evenimente

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share