Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Investiții va finanța modernizarea spitalului din Șimleu

Directorul CNI a vizitat unitatea sanitară din Sălaj care va fi supusă reabilitării

Proiectul de reabilitare a Spitalului Orășenesc Șimleu Silvaniei (SOSS) va fi susținut financiar de către Compania Națională de Investiții (CNI).

“Am avut o nouă evaluare în teren a stadiului proiectului de reabilitare a SSOS. Am fost împreună cu directorul CNI, Manuela Pătrășcoiu, și cu experți din cadrul companiei. A participat și reprezentantul ministrului dezvoltării – Attila Cseke, consilierul Janos Gyorgy-Csaki.

25 de milioane de lei era o sumă mult prea mare pentru noi, dar proiectul trebuia deblocat. Pentru orice tip de finanțare lucrurile ar fi durat mult prea mult raportându-ne la problemele de acolo.

Nu puteam să stăm cu bolnavii ani de zile într-o clădire aflată în șantier. CNI e singura variantă rapidă de lucru și care poate susține financiar proiectul în perioada care vine și sper să putem finaliza repede toată documentația tehnică.

Am fost cu toții pe teren și ne-am pus de acord în privința pașilor pe care îi vom face în perioada care vine. Spitalul va funcționa pe întreaga perioadă derulării lucrărilor. Vom avea un spital modern, care va deservi nu doar comunitatea noastră, ci și cele din jurul Șimleului”, a anunțat primarul Cristian Lazăr.

Administrația locală din orașul sălăjean i-a prezentat, în decembrie, ministrului dezvoltării proiectele pe care intenționează să le demareze: modernizarea SOSS, infrastructura de bază – extinderea rețelelor de apă și canalizare, reabilitarea drumurilor, infrastructura în educație și sport, unități de învățământ, terenuri de sport.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ștefan Vuza, președintele Chimcomplex, a anunțat investiții de 2,5 miliarde euro în industria chimică

Articolul următor

Constructorul Frasinul a finalizat un proiect în premieră în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share