Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Panfora Oil&Gas începe construcția primei sonde de explorare lângă Curtici

Panfora Oil & Gas va începe construcția sondei de explorare 1E – Dorobanți pe 17 ianuarie 2022. Lucrările de construcție se vor desfășura pe parcela cu numărul de carte funciară 304514 -Extravilan Dorobanți, situat în satul Dorobanți, județul Arad. Construcția va fi realizată de Aqua Construct Srl, societate cu sediul în orașul Arad, iar durata stabilită a lucrărilor este de maximum șase luni.

În acest scop, Panfora deține autorizația de construcție nr. 9, emisă la data de 15 noiembrie 2021 de autoritățile locale.

Despre Panfora

Panfora Oil&Gas SRL este o companie înregistrată în România, care face parte din Grupul MOL și care este dedicată activităților de explorare și producție (E&P) ale Grupului MOL din România. Compania a fost înființată la sfârșitul anului 2012 și are sediul în Cluj Napoca. Compania deține licență din partea Guvernului României și a Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM) pentru explorarea și exploatarea resurselor de hidrocarburi convenționale din perimetrul EX-6 Curtici, județul Arad.

Programul de lucrări de explorare din EX-6 constă în măsurători geofizice de suprafață 3D și, într-o etapă ulterioară, forarea a maximum patru (4) sonde, căutarea de noi hidrocarburi convenționale, petrol și gaze naturale în formațiuni de roci convenționale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania cumpără Țiriac Leasing

Articolul următor

Ștefan Vuza, președintele Chimcomplex, a anunțat investiții de 2,5 miliarde euro în industria chimică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share