Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Panfora Oil&Gas începe construcția primei sonde de explorare lângă Curtici

Panfora Oil & Gas va începe construcția sondei de explorare 1E – Dorobanți pe 17 ianuarie 2022. Lucrările de construcție se vor desfășura pe parcela cu numărul de carte funciară 304514 -Extravilan Dorobanți, situat în satul Dorobanți, județul Arad. Construcția va fi realizată de Aqua Construct Srl, societate cu sediul în orașul Arad, iar durata stabilită a lucrărilor este de maximum șase luni.

În acest scop, Panfora deține autorizația de construcție nr. 9, emisă la data de 15 noiembrie 2021 de autoritățile locale.

Despre Panfora

Panfora Oil&Gas SRL este o companie înregistrată în România, care face parte din Grupul MOL și care este dedicată activităților de explorare și producție (E&P) ale Grupului MOL din România. Compania a fost înființată la sfârșitul anului 2012 și are sediul în Cluj Napoca. Compania deține licență din partea Guvernului României și a Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM) pentru explorarea și exploatarea resurselor de hidrocarburi convenționale din perimetrul EX-6 Curtici, județul Arad.

Programul de lucrări de explorare din EX-6 constă în măsurători geofizice de suprafață 3D și, într-o etapă ulterioară, forarea a maximum patru (4) sonde, căutarea de noi hidrocarburi convenționale, petrol și gaze naturale în formațiuni de roci convenționale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania cumpără Țiriac Leasing

Articolul următor

Ștefan Vuza, președintele Chimcomplex, a anunțat investiții de 2,5 miliarde euro în industria chimică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share