Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de nunți din Baia Mare se reia după doi ani de blocaj

Evenimentul din județul Maramureș este pe cale de a fi reluat în 2022, al treilea an de pandemie

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIA) a confirmat revenirea în calendarul expozițional, în acest an, a evenimentului sistat după apariția pandemiei.

Evenimentul a suscitat un interes deosebit, după lunga perioadă de pauză, fiind deja fiind rezervate aproape toate standurile, susțin organizatorii. Acesta va fi organizat la Baia Mare Value Centre (BMVC), perioada propusă fiind 11-14 februarie. Expozanți din Maramureș, Dolj și Bihor vor expune produse și servicii: rochii de mireasă; bijuterii realizate manual; cosmetice; servicii foto-video, de sonorizare, hoteliere, de închiriere de săli și de restaurant; prosecco bar, cursuri de dans, aranjamente florale, oferte de vacanță.

“În februarie 2020, la scurt timp de la declanșarea oficială a pandemiei în țara noastră, CCIM și BMVC au reușit să organizeze o ediție de succes a târgului. Criza coronavirusului a spulberat apoi orice plan de evenimente și a îngenunchiat agenții economici din industria evenimentelor. După aproape doi ani, organizația camerală reia cel mai îndrăgit târg de nunți din Maramureș și îl relansează sub forma unui microeveniment, cu respectarea și asigurarea tuturor măsurilor impuse de pandemie”, a rezumat Nicolae Tuș, președintele CCIM.

Târgul va cuprinde și recitaluri ale cvartetului Profcafe Strings. Intrarea va fi gratuită, însă cu mască. Accesul în centrul comercial se va face conform reglementărilor în vigoare de la acea dată, impuse de autorități în contextul pandemic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcul Industrial Arieș îi cheamă la Turda pe investitorii industriali care vor relocare

Articolul următor

Clujul propulsează pe bursa românească primul holding de materiale de construcții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share