Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Absolvenții de la “Babeș-Bolyai” vor avea acces la masterate de top din Vest

Parteneriatul dintre Fredel Education și UBB a fost mijlocit la Cluj-Napoca | Foto: XPN

Un parteneriat care are ca scop continuarea în Europa a studiilor de masterat de la Universitatea “Babeș-Bolyai” (UBB) a fost semnat la Cluj-Napoca.

O întâlnire dintre Martyn Birchall, președinte al Fredel Education, companie internațională în domeniul serviciilor de educație de top, cu Sergiu Mișcoiu, directorul Centrului de Cooperari Internaționale al UBB, a fost intermediată de platforma de networking XPN.

“Discuțiile s-au concentrat asupra oportunităților educaționale oferite de UBB studenților din Asia. De asemenea, s-au pus bazele demararii parteneriatului ce are ca scop facilitarea accesului absolvenților UBB la universități de top din Europa, Marea Britanie și SUA, în vederea continuarii studiilor de masterat”, a relatat coordonatorul XPN, Florin Bugnar.

Agenția clujeană IntelGlobalis, creatoarea platformei XPN, a demarat, în acest an, parteneriate strategice cu asociații patronale din Transilvania, dar și academice. În a doua jumătate a anului trecut, IntelGlobalis a repornit întâlnirile de networking de business din zonă, după un an de absențe, ca urmare a pandemiei.

Ele au fost dublate de întâlniri ale antreprenorilor locali pe domenii de activitate. XPN este cel mai mare eveniment de profil din țară ca număr de participanți și din perspectiva pozițiilor ocupate, având o participare medie de peste 200 de persoane. IntelGlobalis desfășoară activități de consultanță, consiliere și asistență de management, business development, lobby profesional, consultanță și asistență startupuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grădina din Deal, afacerea bio din Țara Chioarului

Articolul următor

Dezbatere publică despre mobilitate urbană și strategia de dezvoltare a Aradului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share