Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dezbatere publică despre mobilitate urbană și strategia de dezvoltare a Aradului

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Arad 2021-2027 și post 2027” şi „Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Arad 2021-2027 și post 2027” se vor afla într-o dezbatare publică organizată de Primăria Arad, marţi, 1 februarie 2022, începând de la ora 14:00.

Dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM, timp de 40 de minute. Sesiunea poate fi prelungită cu încă 40 de minute, dacă se constată această necesitate.

Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 31.01.2022, ora 16:00, intenția de participare și totodată, vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail dezbaterepublica@primariaarad.ro, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, instituția/organizația pe care o reprezintă și adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online. Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor trebui să specifice acest lucru în cadrul aceluiași e-mail. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant. Transmiterea solicitării de participare la dezbaterea publică reprezintă acordul explicit al expeditorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul îndeplinirii unor obligații legale de către Primăria Municipiului Arad”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Arad.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Absolvenții de la “Babeș-Bolyai” vor avea acces la masterate de top din Vest

Articolul următor

Parcurile acvatice ale Clujului au intrat în blocaj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share