Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kuxa și-a finalizat showroom-ul din Cluj

Sistemul de climatizare folosit pentru clădire este realizat cu tehnologie Samsung | Foto: Skyline

Echipa desemnată a companiei Skyline Engineering (SEC) a raportat terminarea lucrărilor de amenajare a primului showroom din Cluj-Napoca al furnizorului de soluții de bucătărie Kuxa Studio.

SEC a implementat un sistem de climatizare Samsung Heat Pump, cu o capacitate de răcire de 70 kW și cu unități interioare tip casete la 360 grade. “Modelul inovator se potrivește perfect cu o multitudine de designuri, stilul său modern minimalist creând un aspect sofisticat”, relevă autorii lucrării.

Kuxa Studio este furnizor de bucătării clasice și moderne echipate, produse în Germania și Italia. Primul său showroom a fost deschis la București, iar acum rețeaua mai deține reprezentanțe la Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca. Grupul Kuxa îl are ca proprietar pe Cristian Andrei Țepelea, pachete mai mici din părțile sociale deținând și managerii reprezentanților din țară.

Printre ultimele lucrări efectuate de SEC se numără reabilitarea termică a Colegiului Tehnic Ana Aslan, proiect de 5 milioane de euro. SEC este specializată în lucrări de instalații sanitare, de încălzire și aer condiționat și îi are ca asociați pe Doru Stoica (75%), Cornel Savu (12%) și Cosmin Borz (12%).

Total
13
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

De la 1 martie 2022, ANAF nu mai ia în considerare documentele în format hârtie

Articolul următor

Finanțare rambursabilă de 20 de milioane de euro pentru investițiile din Bihor

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
13
Share