Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii de la Savori Ardelenești, selectați în programul Go Local

Anca și Nicolae Feneșan beneficiază de un spațiu de comercializare a produselor  din regiune în Iulius Mall Cluj (IMC), prin intermediul programului Go Local.

Cei doi au părinți cu plantații de căpșuni, meri, piersici și pruni în Țara Oașului (județul Satu Mare) și de legume și fructe în comuna Cornești (județul Cluj) de mai bine de 40 de ani, produse pe care le comercializează în piețele din Cluj-Napoca.

„Ideea de a produce sucuri naturale îi aparține soțului meu și a venit în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu un antreprenor român stabilit în Germania care conduce o afacere de producție ecologică în țară. Știam că sacrificiile sunt mari și intuiam că o afacere de producție nu ar fi ușor de gestionat. Acest program este un real sprijin pentru afacerile locale și un pas important pentru noi”, spune antreprenoarea.

Rețeaua Iulius derulează un program prin care sprijină antreprenorii și producătorii locali și cărora le oferă soluții concrete pentru dezvoltare, promovând produsele autohtone și susținând economia locală. Este doilea business local, care a inaugurat o locație în IMC, după Ferma de Păpuşi, în 2021. În program s-au înscris 170 de antreprenori din Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Suceava.

Standul mai reunește, pe lângă producția proprie de sucuri naturale, alți mici producători din zona Clujului, cu mere, fructe de pădure de la ferme locale, fructe deshidratate, paste artizanale, produse ecologice din lavandă, siropuri, dulceață, zacuscă, mărțișoare, ii stilizate, produse de artizanat. Printre brandurile locale prezente se numără Bunătăți Uscate, Grădina de Munte, Eys Prod, Rigo, Gemelini, Kepes Antal, Delicium, Lavanda di Maria, Bere a la Cluj, Pasta Pedroni.

Prin Go Local, rețeaua Iulius oferă micilor antreprenori scutiri temporare de la plata chiriei sau reduceri, consultanță, flexibilitate la durata contractului, îi impulsionează să se reinventeze prin promovare și să își extindă afacerile în centrele comerciale, astfel încât produsele lor să fie la îndemâna clienților.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cine este StartCo? Soluții digitale pentru antreprenori moderni

Articolul următor

Peste 60% din bugetul orașului Negrești Oaș merge pe investiții în dezvoltare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share