Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ConfStar își montează panouri solare pentru eficiență energetică

Compania băimăreană ConfStar a obținut certificatul de urbanism pentru instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperișul clădirii sale în scopul reducerii energiei consumate în producție.

Acestea vor fi montate pe clădirea fostei Întreprinderi de Confecții Baia Mare ca măsură de contracarare a exploziei prețurilor energiei, conform 2M News. Societatea ConfStar a semnat recent cu producătorul de mobilă Taparo, un contract de închiriere a unei părți semnificative din unitatea de producție de pe Bd. Republicii.

În halele întreprinderii înființate în 1975 ConfStar și-a restrâns activitatea de producție, închiriind foarte multe spații sau hale pentru 30 de chiriași. ConfStar este controlată de Elena Nicolaescu, fiica fostei directoare a fabricii din perioada privatizării.

Astfel de inițiative de eficiență energetică au mai fost luate la halele subsidiarei din Maramureș a firmei italiene Electro-Parts, la fabrica de pe Valea Borcutului a producătorului de hrană pentru animale de companie BM Petfood Group sau la Păstrăvăria Alex din Mara.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului a luat pulsul turismului la Oradea

Articolul următor

Este gata proiectul tehnic al Centrului Integrat de Transplant

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share