Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Auchan își reamenajează complexul Iris Cluj. Va avea două accese

Grupul francez de retail a decis să facă modificări majore de acces, mobilitate și staționare la complexul Aushopping zona Iris din Cluj-Napoca, unde se produc constant ambuteiaje.   

Auchan România a propus Comisiei de circulație din Primăria Cluj-Napoca reamenajarea parcării, cu o intrare nouă, dinspre zona străzii Fabricii, iar astfel se va circula mai bine în zonă, conform Media 9.

Compania va prezenta, luni, proiectul noului acces, un drum sinuos, care coboară în Bd. Muncii, cu câte o bandă pe sens. Centrul comercial își va extinde și parcarea. Se vor crea 76 de locuri noi pentru autovehicule, împărțite în două parcele. Pentru că există o diferență de nivel semnificativă, de peste 3 m, se propune instalarea a trei lifturi, de câte 12 persoane.

Planul prevede lărgirea Bd. Muncii, pe terenul Auchan România. În zonă se va realiza o bandă de decelerare și de accelerare, una dintre condițiile cuprinse în avizul primit de la Serviciul siguranța circulației din cadrul PCN.

În partea de nord a parcării se realiza o zonă pietonală, de unde se va ajunge la lifturi și la un spațiu dedicat cărucioarelor de cumpărături. Va fi amenajată o parcare de biciclete și o zonă de relaxare, cu băncuțe.

Aici se va planta vegetație mică, medie și mare, iar copacii vor avea circumferința trunchiului de 30 cm. Proiectul aparține biroului de arhitectură Atelier RVD.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SPLT, Urbana și Locato primesc compensații pentru încălzirea cu gaz

Articolul următor

Șimleul s-a propus pentru un program de cartografiere digitală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share