Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autorizațiile de construire se dau în 10 zile în Sălaj

Termenul mediu de emitere la nivel județean a autorizațiilor de construire a fost, anul trecut, de 9,8 zile calendaristice, reprezentând o treime din cel legal, de 30 de zile.

75% din totalul acestor documente s-au emis în cel mult 15 zile calendaristice. Proiectele urbanistice autorizate de Consiliul Județean (CJ) Sălaj au avut o valoare de 9,4 milioane de euro.

La nivelul instituției au fost eliberate 354 de avize ale structurii de specialitate în vederea emiterii de către primăriile din județ a certificatelor de urbanism (în creștere cu 26% față de 2020), și 124 de avize care au stat la baza emiterii de către primării a autorizațiilor de construire (în scădere cu 26% față de 2020).

“Reducerea timpilor de emitere a documentațiilor de urbanism joacă un rol esențial în eficientizarea relației cu cetățenii. Prin specialiștii Direcției arhitect șef venim în ajutorul solicitanților prin soluționare promptă a cererilor de eliberarea acestor acte. Termenul mediu pe care l-am înregistrat a fost printre cele mai scurte din țară”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MSG a preluat echipa Evolving Systems

Articolul următor

Nou operator pentru zborul Cluj – Atena. Animawings debutează în iunie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share