Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Florica Chiriță a devenit primul președinte femeie al unei Camere de Comerț din România, fiind aleasă în fruntea organizației din Timiș

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș are un nou președinte. Florica Chiriță. directorul general al organizației oamenilor de afaceri a fost aleasă în funcția supremă de către adunarea generală, fiind prima femeie care va conduce o cameră de comerț.

Florica Chiriță lucrează ăn cadrul CCIAT de numeroși ani. Ea a fost referent de specialitate, șef serviciu, director general adjunct și, ulterior, director general. Ea îi urmează la conducere omului de afaceri Georgică Cornu, în mandatul căruia a și devenit director general.

Numirea este o premieră pentru sistemul cameral românesc, fiind prima femeie pe o asemenea funcție.

„Viziunea mea este de a promova și proteja conceptul de cameră de comerț ca entitate intermediară esențială între guvern și mediul de afaceri. Să nu uităm că organizațiile camerale sunt singurele entități care pot face lobby și intermedia relațiile dintre mediul de afaceri și administrația publică centrală și locală. Îmi doresc ca a fi membru al Camerei de Comerţ Timiș să însemne garanţia pentru succesul afacerilor. Încredere, respect, responsabilitate, colaborare – sunt valorile care ne fac mai puternici împreună, ne ajută să creăm viitorul pe care ni-l dorim. Este angajamentul meu activ și onest!” , a încheiat Florica Chiriță, Președintele CCIAT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șimleul s-a propus pentru un program de cartografiere digitală

Articolul următor

Toate locurile disponibile în Parcul Industrial și Tehnologic al Consiliului Județean Timiș au fost ocupate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share