Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universal Alloy, bază de recrutare pentru tinerii din Maramureș

Producătorul de componente aviatice Universal Alloy Corporation Europe (UACE) și-a prezentat fabrica tinerilor din zonă.
Compania de producție de componente aviatice derulează investiții importante în zonă | Foto: UACE

Producătorul de componente aviatice Universal Alloy Corporation Europe (UACE) și-a prezentat fabrica tinerilor din zonă.

27 elevi cuprinși în proiectul “Caravana meseriilor”, de la școlile gimnaziale I. Slavici Tăuții de Sus, O. Goga și N. Bălcescu Baia Mare au vizitat uzina Universal Alloy din comuna Dumbrăvița. Alături de ei au fost prezenți profesorii Ancuța Coza, Ecaterina Niculescu, Raluca Chertiță-Jurca, dar și Ioan Gheorghe Bonaț, inspector școlar pentru învățământ profesional și tehnic.

La organizarea activităților de consiliere și orientare în carieră realizate la Universal Alloy s-a implicat, în calitate de gazdă, Melinda Breban, manager al centrului de instruire din companie. Asemenea activități au mai fost realizate de Inspectoratul Școlar Județean la companii precum Italsofa, Eaton, ATP Group.

Investiție de 250 milioane euro la Tăuții-Măgherăuș

UACE, companie cu 1.964 de angajați, investește 250 milioane euro în orașul Tăuții-Măgherăuș, lângă Aeroportul Internațional Maramureș, într-un complex de producție, proiectare și mentenanță cu 2.600 de job-uri.

Societatea este controlată de grupul Montana Tech Components (Elveția), lider mondial al producătorilor de componente din aluminiu pentru industria aeronautică. UACE a primit premii pentru cel mai bun furnizor Airbus și Boeing.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Produsele din hârtie tissue fabricate în localitățile Dej și Petrești au înregistrat o creștere de 46% în preferințele românilor.

Hârtia de uz casnic produsă în Transilvania urcă în preferințele românilor

Articolul următor
Crama din Șimleu Silvaniei va lansa anul acesta vinuri spumante la sticlă de 1,5 l, dar și vinuri în butoaie de lemn. Dana Gorgan, vinificator la Podgoria Silvania a menționat că va fi schimbat și designul etichetelor la vinurile spumante.

Podgoria Silvania va produce spumante Magnum

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share