Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gala The Voices of Business Awards by Transilvania Business, la Sibiu

the voices of business

Gala The Voices of Business Awards organizată de revista Transilvania Business a continuat joi, 17 martie, la Sibiu, cu premierea celor mai bune companii din județul Sibiu.

Evenimentul de la Sibiu a avut loc la Hotel Hilton și a fost al treilea organizat de revista noastră, după cel de la Oradea (3 martie) și Satu Mare (10 martie). La gală au fost prezenți zeci de oameni de afaceri, reprezentanți ai companiilor de top din județul Sibiu și reprezentanți ai administrației locale. De asemenea, au ținut discursuri directorul executiv al Clubului Economic German din Transilvania (DWS), Wolfgang Alexander Guib, și președintele interimar al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Octavian Isailă.

Gala The Voices of Business Awards by Transilvania Business Magazine este un eveniment unic de promovare a liderilor din business, din Transilvania și Banat, susținut de partenerii noștri: ATP Group, reprezentată la Sibiu de Claudiu Rău; Romprest Servicii Integrate, reprezentată de Iulian Chiriac și Mihai Duță; Welthee, reprezentată de Alexandru Bolog; Decorex Prod; Art Bending și Florăriile Magnolia. De asemenea, printre invitații evenimentului de la Sibiu s-au numărat Marius Gardea, director Aeroport Sibiu; Florin Oprea, Managing Partner Busy Brokers; Oana Tăutu – CTP; Florin Pop – SIB Consulting; Claudiu Falamas – broker; Călin Bucur – director general Turnul Sfatului.

În debutul evenimentului, directorul și fondatorul revistei, Aurelian Grama, a precizat că seria de evenimente organizată de Transilvania Business sunt parte a unei etape integratoare a proiectului special Elite în Business. Banat și Transilvania.

„Seria aceasta de evenimente reprezintă o invitație concretă în spiritul devizei noastre – Venim și scriem împreună despre compania Dvs. – prin care vă oferim oportunitatea de a fi vocea puternică a economiei reale din Transilvania și Banat transmisă la nivel național și la instituțiile europene” – Aurelian Grama, fondator Transilvania Business.

aurelian grama tb the voices of business

„Prima ediție a TB a apărut în iunie 2010, astăzi fiind cea mai amplă publicație dedicată promovării afacerilor regionale, antreprenorilor, companiilor și evenimentelor de business, o revistă care integrează, firesc, conținut național și are distribuție națională. Ne putem mândri că reușim să surprindem în cele minim 90 de pagini/ediție teme de interes și actuale din domenii diverse – Eco Business, Energie, Real Estate, IT&C, Smart. Digitalizare, Infrastructură, Agricultură, Aniversări ale companiilor, Sănătate, Investitori Străini, Profesii liberale, Travel. De asemenea, am dezvoltat de-a lungul anilor proiecte speciale în ediții dedicate: Industria auto, Elite in business. Banat & Transilvania, Zilele Țărilor, Fashion&Luxury, proiecte anuale: anuare dedicate exclusiv domeniului Real Estate în perioada 2012-2020, anuarul dedicat sectorului energetic, editat în limba engleză: The “2016: Energy Mirror of Romania” catalogue, sau ediția cu nr. 86 a Transilvania Business dedicată preeședinției României la Consiliul Uniunii Europene – Enjoy Transylania, The Jewel at the heart of Europe. Totodată, din 2020 publicăm și suplimente digitale tematice, sub denumirea Market Pulse Reports, pe portalul nostru cu rubrici atent gândite – www.transilvaniabusiness.ro”, le-a mai spus invitaților fondatorul revistei. Aurelian Grama a mai precizat că de curând s-a reîntors în Consiliul de Adminsitrație al BRAT România. „Acolo se fac și măsurătorile. Deci, dacă spunem că tipărim 6.000 să știți că tipărim 6.000 de exemplare. Dacă este o audiență pe site, aceea este verificată și are o ștampilă a seriozității profesionalismului, ca și multele dintre afacerile Dvs.”.

transilvania business

În cadrul galei de la Sibiu au fost premiate firmele de top din județ în urma clasamentului realizat de Transilvania Business pe criterii economice precum: cifra de afaceri, profitul net, numărul de angajați, capitalurile proprii și activele imobilizate. Astfel, au primit trofeul „Companie de elită” 20 de companii cu capital românesc, 20 de companii cu capital străin și 9 companii cu capital mixt. De asemenea, au mai fost oferite cinci premii speciale unor companii care s-au remarcat în domeniul lor de activitate sau sunt la început de drum, pentru a celebra performanța și a aprecia eforturile oamenilor de afaceri de a fi mai buni de la an la an.

Vicepresedintele Consiliului Județean Vlad Vasiu

Vicepreședintele Consiliului Județean, Vlad Vasiu, a transmis un mesaj de felicitare reprezentanților companiilor prezente la gală pentru modul în care „au făcut față provocărilor din ultimii 2 ani”. Acesta a dat asigurări că oficialitățile locale încearcă să se adapteze la noile provocări care apar după crizele economice, sanitare și de securitate. „Pe partea de afaceri, la CJ Sibiu ne străduim să identificăm cât mai multe rute noi la Aeroportul Internațional Sibiu, care să vină și în sprijinul Dvs. Se lucrează la un terminal cargo, pe care sperăm să-l avem anul viitor – un terminal cargo care și-ar avea un sens în special în activitățile pe care le desfășurați Dvs.”, a spus Vlad Vasiu.

viceprimarul mun. Sibiu, Corina Bokor

La rândul său, viceprimarul mun. Sibiu, Corina Bokor, a salutat organizarea evenimentului în format fizic, după 2 ani în care întâlnirile s-au desfășurat aproape exclusiv în mod virtual. „Felicitări firmelor care au fost incluse în top. Mă bucur că sunt atât de multe firme în Sibiu și în împrejurime performante, puternice și stabile. Bunăstarea unei firme se transpune în bunăstarea angajaților, dar și printr-un venit important la bugetul local, buget pe care orașul nostru se bazează pentru o dezvoltare viitoare. Astfel că mediul de afaceri rămâne o verigă foarte importantă pentru dezvoltarea Sibiului”, a menționat viceprimarul Sibiului.

Trofeele oferite companiilor premiate sunt realizate cu o bază de lemn de paltin, sârmă galvanizată și vopsea acrilică și au o înălțime de 27 de cm. Sunt o creație a partenerelui nostru Art Bending.

TOPUL FIRMELOR

Firme cu capital românesc:

the voices of business

  1. Total NSA SRL
  2. Scandia Food SRL
  3. Sobis Solutions SRL
  4. Expertarom Food Ingredients SRL
  5. Sutech SRL
  6. Con-A Operations SRL
  7. Valencia Trading SRL
  8. SIFEE Action SRL
  9. Transagape SRL
  10. Unimat SRL
  11. Aral M.T.B. SRL
  12. Sigemo Impex SRL
  13. Sorcani SRL
  14. Gama Construct SRL
  15. Konsta Splendid SRL
  16. Siebenburgisches Nugat SRL
  17. Flaro Prod SA
  18. Rhenania Immo SRL
  19. Floradi Prod Com SRL
  20. Premium SRL

Firme cu capital străin:

  1. Continental Automotive Systems SRL
  2. Marquardt Schaltsysteme SCS
  3. Thyssenkrupp Bilstein SA
  4. General Logistics Systems Romania SRL
  5. Jaeggi Industries SRL
  6. Swoboda Sibiu SRL
  7. Neveon Romania SRL
  8. Grupo Antolin Sibiu SRL
  9. Faurecia Romania SRL
  10. Thimm Packaging SRL
  11. Kromberg & Schubert România ME SRL
  12. ifm efector SRL
  13. ODU România Manufacturing SRL
  14. Harting Ro Automotive SRL
  15. Kendrion Automotive (Sibiu) SRL
  16. Somarest SRL
  17. Albis Plastic SRL
  18. Retrasib SA
  19. DesleeClama Eastern Europe SRL
  20. CMP Automotive Antivibration Romania SRL

Firme cu capital mixt:

the voices of business visma

  1. Visma Software SRL
  2. Ostenweg Sysplan SRL
  3. Palplast SA
  4. New-Metric SRL
  5. Galex SRL
  6. SIFEE Action
  7. Biotechnik SRL
  8. Sonnek Engineering SRL
  9. Agrobahnea SRL
  10. Agroferm SRL

Premii speciale  „Companie de elită în business”:

  1. Intelligent IT SRL
  2. Elrond Network SRL
  3. Zacaria Developments SRL
  4. Ropardo SRL
  5. Ignite Logistic SRL

the voices of business intelligent it srl

the voices of business Zacaria Developments SRL

the voices of business ropardo srl

the voices of business ignite logistic srl

De asemenea, au fost acordate trei distincții unor parteneri strategici ai revistei Transilvania Business:

Octavian Isailă – C.C.I.A. Sibiu
Nicolae Minea – Owner Hilton Sibiu
Nicolae Aron – General Manager Hilton Sibiu

the voices of business octavian isaila

După decernarea premiilor, Octavian Isailă a făcut publice mai multe cifre referitoare la mediul de afaceri din județul Sibiu. Astfel, potrivit președintelui interimar al CCIA Sibiu, cifra de afaceri a tuturor firmelor care au depus bilanțul financiar este de 33,6 miliarde de lei, iar profitul din exploatare – aproape 3,9 miliarde de lei. De asemenea, numărul de angajați în 2020 în județul Sibiu a fost de aproximativ 102.000 de persoane. „Pe domenii de activitate, cea mai mare cifră de afaceri netă este în Industrie – 16,2 milairde lei, în Servicii – 6,7 miliarde lei, în Comerț – 6,5 miliarde lei și în Construcții – 2,6 miliarde lei”, a precizat Isailă.

Din partea Clubului Economic German Transilvania (DWS), Wolfgang Alexander Guib a subliniat că organizația pe care o conduce este cel mai mare club german de afaceri din România, având în jur de 150 de companii. „Lucru care m-a bucurat a fost să văd că în clasamentul firmelor cu capital străin sunt mulți membri ai clubului nostru, ceea ce arată că județul Sibiu, regiunea Transilvania în general este mereu în top. Eu vă invit să discutăm cum putem să ne ajutăm reciproc și să nu uităm că doar împreună putem să trecem peste obstacole, precum pandemia și războiul”, a menționat Guib.

the voices of business wolfgang alexander guib

the voices of business

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asociația Municipiilor din România (AMR) a organizat o sesiune de formare pentru funcționarii publici și aleșii locali din Bistrița, Dej și Gherla.

Funcționarii publici din Transilvania, instruiți pe granturi norvegiene

Articolul următor
PALLAS™ și FLORAMIX ™ – cele mai performante și utilizate erbicide pentru controlul buruienilor graminee și cu frunză lată din cultura de grâu

Pallas și Floramix, cele mai performante și utilizate erbicide pentru controlul buruienilor din grâu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share