Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Companii sătmărene premiate cu trofeul The Voices of Business

La Hotelul Aurora le-am dat întâlnire oamenilor de afaceri, reprezentanților administrației publice locale și partenerilor noștri pentru cea de-a doua gală The Voices of Business Awards.

Prin această serie de evenimente, echipa revistei Transilvania Business premiază cele mai bogate companii, primele 50 de firme din județul Satu Mare, valorizate în principal după capitaluri proprii și active imobilizate, cu o pondere de 55%. Mai sunt luate în calcul cifra de afaceri, profitul și numărul de salariați. Astfel, în Satu Mare au fost distinse: 20 cu capital românesc, 20 cu capital străin și 10 cu capital mixt. Au fost premiați, totodată, 5 antreprenori care au dezvoltat afaceri noi, de perspectivă sau s-au remarcat în domeniul lor de activitate.

Trofeele care au fost înmânare companiilor din Satu Mare sunt create dintr-o bază de lemn de paltin, oferită de Decorex Prod, sârmă galvanizată și vopsea acrilică și au o înălțime de 27 de cm, creație a partenerelui nostru Art Bending.

Companiile clasate pe primele trei locuri au mai primit din partea noastră o integramă realizată de către Alex Toth, redactorul șef al cotidianului mureșean Zi de Zi, parte a aceluiași grup de presă.

Evenimentul, desfășurat în 10 martie, a fost susținut de partenerii noștri Welthee, Crama Teodor, Decorex Prod și Art Bending.

 

„Seria aceasta de evenimente reprezintă o invitație concretă în spiritul devizei noastre – Venim și scriem împreună despre compania Dvs. – prin care vă oferim oportunitatea de a fi vocea puternică a economiei reale din Transilvania și Banat transmisă la nivel național și la instituțiile europene”, le-a transmis Aurelian Grama, fondator Transilvania Business, oaspeților.

Din partea administrației publice locale ne-a fost alături viceprimarul Municipiului Satu Mare, Adelin Cristian Ghiarfaș, care ne-a felicitat pentru organizarea galei, adăugând: “Satu Mare se dezvoltă și pot să confirm că în municipiul Satu Mare multe companii și-au majorat capacitățile de producție, și-au extins activitatea, cu toate că în ultimii doi ani au avut parte de provocări multiple, dar aceste firme au reușit să facă față acestor evenimente, cu atât mai mult să mențină locurile de muncă, dezvoltând astfel comunitatea locală”.

Alexandru Bolog, Business Partner Welthee, a dus mai departe povestea fondului de investiții descentralizat la Satu Mare. “Ne-am propus să donăm 50% din toate încasările din luna aceasta (n.red. martie) refugiaților din Ucraina”, a anunțat acesta.

Au fost distinse următoarele:

Firme cu capital românesc – top 20:

1. Unicarm;

2. Agrotex;

3. Alconor Company;

4. CBA Nord-Vest;

5. Polipol Mobila;

6. Barta Ati;

7. Vereș Agro Prod;

8. Florisal;

9. Schwab Agro Prod;

10. Avril; 11. Sat An;

12. Casco Group;

13. Abo Mix SA;

14. Prodeximp;

15. Fluid Group Hagen;

16. Lescaci Com;

17. Lubexpert Romania;

18. MW Trade;

19. FAD 22;

20. Ardealul Trading.

Firme cu capital străin – top 20:

1. Zes Zollner Electronic;

2. Autonet Import;

3. Electrolux Romania;

4. Contitech Fluid Automotive;

5. Drm Draxlmaier Romanie Sisteme Electrice;

6. Delfingen Ro;

7. SumiRiko AVS Romania;

8. Sondex Production;

9. Somipress Romania;

10. Top Design Furniture;

11. Iron Company;

12. Alu Menziken;

13. Woco Pipe System Components;

14. Sfl Technologies;

15. G.M. Developement;

16. BH Chemical Impex;

17. Zauner Romania;

18. Sam Mills Distribution;

19. Agromexim;

20. Henrik Hansen.

Firme cu capital mixt – top 10:

1. Promat Comimpex;

2. Tarr Const;

3. Gama & Gama;

4. Topagrar;

5. Europrima;

6. Geiger Company;

7. Electric & Gas Power Trade;

8. Carel Woodworks;

9. Stahlbau Hermann;

10. Secondtexiliasam 2010.

Premii speciale – “Companie de elită în business:

Fashion Grup;

Lebăda;

Nord Vest TV Advertising;

Plastica;

Structure Gogan.

Gala The Voices of Business Awards a fost organizată în Oradea, 3 martie, și va continua în Timișoara – 25 martie, Brașov – 7 aprilie, Bistrița – 14 aprilie și Miercurea Ciuc – 28 aprilie. În luna mai vizităm cu această caravană județele Covasna, Alba, Maramureș și Hunedoara, iar în iunie ne vom deplasa în Cluj, Sălaj, Mureș și Arad.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

#SEEmipim2022TrendReport | CAP 3000 has just been elected "Best Shopping Centre" in the world!

Articolul următor
Grupul petrolier austriac OMV va începe prospecțiunile de energie termală în localitatea Mireșu Mare în vederea amplasării unei centrale termoelectrice.

OMV are un proiect de centrală geotermală în Maramureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share