Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz reia gradual zboruri spre 11 destinații cu plecare din Ardeal și Banat

Compania low-cost Wizz Air a anunțat reluarea a mai multor curse spre orașe europene cu plecare din Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.
Compania low-cost începe să reactiveze destinațiile suspendate în perioada restricțiilor de pandemie | Foto: Wizz Air

Compania low-cost Wizz Air a anunțat reluarea a mai multor curse spre orașe din Europa și Asia cu plecare din Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

Avioanele vor pleca de la Cluj spre Germania (Berlin, Koln-Bonn, Nürnberg), Italia (Bari, Veneția-Treviso), Spania (Alicante), Israel (Tel Aviv-Yafo). De la Sibiu destinațiile vor fi către Germania (Karlsruhe – Baden-Baden), Spania (Madrid), de la Timișoara, spre Italia (Bari, Veneția-Treviso).

Alte destinații reluate sunt de pe aeroporturile din București-Otopeni (Italia, Spania, Anglia), Craiova (Germania, Italia, Spania, Franța, Belgia), Iași (Italia, Cipru, Israel), Bacău (Italia). În total sunt 26 de rute, în opt țări de destinație, reluate gradual de Wizz Air, în martie și aprilie, de pe șapte aeroporturi din România.

Aceste rute vin în completarea celor deja operate de pe aerogările din țara noastră de către companie. Wizz Air operează o flotă de 149 de aeronave Airbus A320 și A321, cu 180-239 de locuri. În anul financiar 2021 a consemnat 10,2 de milioane de pasageri. Principalii săi competitori în România sunt Blue Air și Tarom.

Recrutează însoțitori de bord și piloți

Compania din Ungaria a declanșat, la debut de an, un turneu de recrutări de piloți și însoțitori de bord la Cluj-Napoca și Timișoara. Acesta include 11 evenimente de recrutare pe teritoriul României, scopul fiind angajarea de personal la bazele locale.

Managementul Wizz vizează atât însoțitorii de zbor experimentați, cât și doritorii fără experiență. Pachetul de beneficii cuprinde salarii, instruire specifică, salariu în perioada de instruire, bilete pentru angajați și prieteni și familie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fostul șef de la Transporturi acuză actuala conducere a ministerului că a anulat contractul de proiectare pentru autostrada A6

Articolul următor
Administrația Bazinală a Apelor Someș – Tisa (ABAST) a supus spre avizare planul de management pentru această zonă timp de cinci ani.

ABAST a făcut planul de managementul pentru spațiul său hidrografic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share