Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul a ajuns pe locul doi în România la autorecenzare

Noua investiție de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) vizează extinderea pe latura nordică a actualului terminal de plecări.

Județul Cluj înregistra 17.000 de chestionare completate prin autorecenzare după o săptămână de la declanșarea acestei proceduri.

Perioada de autorecenzare și autorecenzare asistată a început în 14 martie. Promovarea recensământului populației și locuințelor, online și fizic, în Cluj-Napoca și alte localități are rezultate foarte bune, conform Direcției Județene de Statistică (DJS).

Județul se clasa pe locul doi, după municipiul București, având 34.183 de chestionare completate până în 21 martie. Cel mai mare număr de chestionare completate s-a înregistrat în Cluj-Napoca, 16.953. Situația face referire la numărul de chestionare completate, nu la persoanele recenzate.

S-au completat 1.331 de chestionare la Turda, 1.305 la Dej, urmate de Câmpia Turzii – 939, și Gherla – 889, la autorecenzare și autorecenzare asistată. În Huedin, unde s-au completat 248 de chestionare.

În mediul rural, Florești depășeste autorecenzarea din municipii, înregistrând 3.525 de chestionare completate. 500 de chestionare s-au completat în Apahida și Baciu, peste 300 în Mihai Viteazu, Luna, Gilău. În Dezmir și Sânnicoară s-au completat 200 de chestionare.

Localitățile care depășesc 100 de chestionare completate sunt Chinteni, Câțcău, Băișoara, Viișoara, Feleacu și Valea Drăganului. “Perioada de autorecenzare și autorecenzare asistată continuă până în 15 mai. Îndemnăm cetățenii să utilizeze în număr cât mai mare această metodă de răspuns”, conform DJS.

Chestionarul cuprinde informații referitoare la gospodărie, locuință și dotarea acesteia, caracteristici ale persoanei, nivelul de instruire, evaluarea migrației internaționale, pandemie. Cei care vor să se recenzeze online pot completa chestionarul până în 15 mai. După această dată, recenzorii vor merge la oameni, în perioada 16 mai-17 iulie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Noua investiție de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) vizează extinderea pe latura nordică a actualului terminal de plecări.

Aerogara din Someșeni își extinde spre nord terminalul de plecări

Articolul următor
Porțiunea dintre localitățile Zimbor și Poarta Sălajului a Autostrăzii Transilvania (A3) este încetinită de situația din teren, dar și de birocrație.

Dealurile Sălajului din zona Zimbor încetinesc Autostrada Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share