Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă ediție a Târgului de Paști la Oradea

Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, va organiza Târgul de Paști în perioada 15-25 aprilie 2022, în Cetatea Oradea.

Ediția din acest an vine cu o noutate: o expoziție de ouă de Paști personalizate, în curtea Cetății dedicată companiilor, ONG-urilor, asociațiilor, școlilor, liceelor, artizanilor, artiștilor sau oricăror organizații care doresc să ne împărtășească creativitatea lor. Ouă de dimensiuni mai mici sau mai mari, din flori, lemn sau alte materiale, cu specific tradițional sau mai puțin convențional, vor putea fi admirate din 15 până în 25 aprilie. Înscrierea la expoziție este gratuită și se face pe site-ul www.targuldepastioradea.ro în perioada 26 martie (ora 14:00) până în 10 aprilie 2022 (ora 14:00).

De asemenea, pregătirile sunt în toi și pentru cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Paști. Sunt invitați să participe producători de bunătăți tradiționale, dulciuri, meșteri populari, artizani de suveniruri, articole specifice de sărbătorilor pascale și food truck-uri. Înscrierile se fac online pe site-ul www.targuldepastioradea.ro în perioada 26 martie (ora 14:00) până în 06 aprilie 2022 (ora 14:00).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Procons Group investește 1,1 milioane de euro în Parcul Industrial Tileagd

Articolul următor

Trenuri noi pe liniile de cale ferată din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share