Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kesz a finalizat noua hală Hirschmann Automotive

Constructorii de la Kesz România Cluj (KRC) au terminat, în decurs de un an, hala din comuna Sânpaul a producătorului de cabluri Hirschmann Automotive.

Constructorii de la Kesz România Cluj (KRC) au terminat, în decurs de un an, hala din comuna Sânpaul a producătorului de cabluri Hirschmann Automotive.

“La un an de la depunerea pietrei de temelie, echipa noastră a predat beneficiarului cea mai nouă hală Hirschmann Automotive din Sânpaul, lângă Târgu Mureș”, au precizat reprezentanții KRC.

Hala construită pentru extinderea capacității de producție și depozitare este compartimentată în zone de birouri, producție, logistică externă – livrări; cameră cu grad ridicat de etanșeitate; depozit robotizat.

Hirschmann Automotive este o filială a companiei cu același nume cu sediul în Austria. Aceasta are 2.120 de angajați și o suprafață de producție de 14.500 mp. Grupul mai are unități în Cehia, Maroc, Germania, Mexic și China.

În topul național al antreprenorilor

KRC conducea, anul trecut, în topul național al antreprenorilor de șantiere industriale din România. Pe locurile următoare se situau, în semestrul I din 2021, B Masiv și Sagex Construct. Kesz a ridicat sediul central din Cluj al Băncii Transilvania, dar și două structuri înalte ale proiectului One Mircea Eliade.

KCR lucrează și la concretizarea proiectului Dacia 1, dezvoltat în București de grupul belgian Atenor. Un alt șantier important a fost reabilitarea Mănăstirii Franciscanilor din Gherla.

KCR este un actor important în construcții din regiunea Europei Centrale și de Est și face parte din grupul ungar Kesz. Aceasta realizează de la proiectare până la execuție, de la montaj de instalații și tehnologii până la dezvoltări imobiliare

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BusinessMark | Sectorul evenimentelor: restricțiile s-au ridicat, ce urmează?

Articolul următor

Povestea Knauf Insulation, compania lider mondial în produse de izolație, care investește în România, la Târnăveni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share