Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

British School Timișoara a devenit prima școală autorizată pentru examenul de Bacalaureat Internațional din afara Bucureștiului

British International School of Timișoara a devenit prima școală din afara Bucureștiului acreditată pentru susținerea examenului de Bacalaureat Internațional. Astfel, se alătură unei comunități globale de școli care își asumă rolul de a-și pregăti elevii pentru a fi primiți în orice universitate din lume, Bacalaureatul Internațional fiind recunoscut atât de universitățile din România cât și la nivel global.

Obținerea autorizației de a organiza examenul și a oferi Diploma de Bacalaureat Internațional este rezultatul unui proces riguros de analiza din partea unei comisii internaționale.

Programul de Bacalaureat International este un program de educație echilibrat și provocator din punct de vedere academic, cu examene finale riguroase, care pregătește elevii pentru un parcurs academic universitar de success. A fost conceput pentru a aborda bunăstarea intelectuală, socială, emoțională și fizică a elevilor, care se aliniază cu viziunea școlii. Ariile de dezvoltare constau din studiul limbii și literaturii, studiul limbilor străine, științe, matematică, studiul societății și a individului și arte.

British International School din Timișoara intenționează să dezvolte în continuare campusul pe care l-a amenajat în zona Calea Aradului din oraș, care are deja o mulțime de facilități precum laboratoare dotate la standarde ridicate, bibliotecă, sală de sport și spectacole, terenuri de sport, propriul parc. Capacitatea școlii va urma să crească până la 900 de elevi.

Bacalaureatul Internațional este o programa academică ce durează 2 ani, care pregătește elevii cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani pentru studiile universitare și mai departe pentru viață.

British International School of Timișoara, o școală privată, are în prezent peste 420 de elevi de diferite naționalități. Sistemul educațional este în mare parte bazat pe cel din Marea Britanie și este recunoscut la nivel internațional pentru modul armonios și pragmatic în care îmbina un curriculum academic de înalt nivel cu un program extracurricular bogat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
h victoriei 109

BTDConstruct & Ambient, birouri noi în H Victoriei 109

Articolul următor
Dezvoltatorul imobiliar STK Properties (STKP) Cluj a finalizat cu subscriere integrală un plasament privat de 1,5 milioane de acțiuni.

STK Properties a atras 3,5 milioane de lei de la acționari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share