Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BTDConstruct & Ambient, birouri noi în H Victoriei 109

h victoriei 109

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe anunță închirierea a aproximativ 1.250 de metri pătrați de spații de birouri în clădirea H Victoriei 109. Noii chiriași, BTDConstruct & Ambient și Progetto Lusso Industrial Cluster, parte din Grupul de Companii BTD și jucători importanți din industria de construcții comerciale și industriale, respectiv inginerie, arhitectură și design, ocupă etajele 2, 3, 7 și parțial etajul 1, în aripa din Calea Victoriei.

”Îmi face plăcere să le urez bun venit noilor noștri chiriași, BTDConstruct & Ambient și Progetto Lusso, în comunitatea H Victoriei 109. Totodată, mă bucur să văd că, în ciuda vocilor mai puțin optimiste, piața de spații de birouri s-a dovedit rezilientă și cererea a rămas pregnantă. Cred că marea majoritate a companiilor ale căror model de afaceri este centrat pe dezvoltare continuă și în special companiile care pun bunăstarea angajaților pe primul plan, vor investi întotdeauna într-un spațiu de birouri modern, care să le ofere toate facilitățile necesare unei creșteri armonioase pe termen lung.”, declară Yitzhak Hagag, Cofondator și acționar Hagag Development Europe.

H Victoriei 109 este unul dintre cele mai proeminente proiecte de birouri livrate în ultimul deceniu în zonele centrale și ultra-centrale ale Bucureștiului și singurul localizat pe Calea Victoriei. Desfășurat pe 8 nivele și cu o suprafață închiriabilă totală cu peste 6.000 de metri pătrați, proiectul este certificat BREEAM In-Use cu standardul Excellent și dispune de facilități similare celor specifice clădirilor de birouri de clasă A, oferind astfel o experiență de lucru excepțională. Totodată, amplasamentul central asigură accesul facil atât cu mașina personală sau transportul public, precum și cu mijloace de transport alternative, cum sunt bicicleta sau trotineta, din ce în ce mai apreciate în ultimii ani.

”BTDConstruct & Ambient împlinește anul acesta 9 ani de activitate în sectorul de construcții din România. În tot acest timp am crescut alături de angajații și partenerii noștri, ne-am consolidat portofoliul de clienți, precum și pe cel de servicii și am livrat proiecte extraordinare. Dinamismul pieței și evoluția pozitivă a companiei ne-au motivat să recrutăm an de an noi colegi, aceste demersuri generând, implicit, și nevoia unui spațiu de lucru mai amplu. Așadar, relocarea BTDConstruct & Ambient și Progetto Lusso (parte din Grupul de Companii BTD), într-un spațiu mai generos și mai modern, a venit ca un pas firesc pentru noi în aceste momente. Apreciem foarte mult abordarea și demersurile Hagag Development Europe pentru revitalizarea țesutului urban al orașului, astfel că decizia de a alege H Victoriei 109 a fost, și aceasta, la fel de naturală”, spune Cornel Dogaru, CEO BTDConstruct & Ambient.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Globalworth & CATTED accelereaza segmentul small business units

Articolul următor

British School Timișoara a devenit prima școală autorizată pentru examenul de Bacalaureat Internațional din afara Bucureștiului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share