Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HiSky decolează spre Paris din Baia Mare

Operatorul basarabean HiSky a activat prima sa cursă pe traseul Baia Mare – Paris. Aceasta a devenit funcțională de la finele lunii martie.

Operatorul moldovean HiSky a activat prima sa cursă pe traseul Baia Mare – Paris. Aceasta a devenit funcțională de la finele lunii martie.

Cursa aeriană se desfășoară cu o frecvență de două ori pe săptămână de pe Aeroportul Internațional Maramureș (AIM). HiSky a reluat, din 4 martie, și cursele spre Milano Bergamo. Frecvența săptămânală este tot de două zboruri. Pe de altă parte, Tarom a mărit numărul de frecvențe la cinci spre săptămână pe relația București Henri Coandă.

Conducerea AIM a precizat că revizuirea condițiilor de călătorie poate fi revizuită de către Ministerul Afacerilor Externe. La început de an, HiSky a anunțat suspendarea temporară a curselor sale de pe AIM, din cauza pandemiei și a numărului insuficient de pasageri.

Operatorul și-a anunțat, în 2021, intenția de a demara zboruri spre Milano, Londra și Paris. HiSky a fost singura companie înscrisă pentru schema de ajutor de stat de 800.000 de euro, aprobată de Comisia Europeană pentru AIM. Aceasta mai operează de pe aerogările din Chișinău, Iași, Cluj, Satu Mare, Târgu Mureș.

Aegean zboară de la Cluj

Aeroportul Avram Iancu, din județul vecin, a anunțat debutul zborurilor directe spre Atena, operate de Aegean Airlines în sezonul de vară. Acestea vor fi operate în perioada 23 iunie – 29 octombrie, cu două frecvenţe săptămânale. Legătura aeriană cu unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene va aduce și mai multe posibilități de conectivitate pasagerilor spre întreaga lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania bistrițeană TeraSteel a raportat finalizarea procesului de livrare de panouri termoizolante pentru un proiect din Republica Moldova.

TeraSteel a livrat o hală de producție la Chișinău

Articolul următor

Cine e capul limpede la Romgaz?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share