Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraSteel a livrat o hală de producție la Chișinău

Compania bistrițeană TeraSteel a raportat finalizarea procesului de livrare de panouri termoizolante pentru un proiect din Republica Moldova.

Compania bistrițeană TeraSteel a raportat finalizarea procesului de livrare de panouri termoizolante pentru un proiect din Republica Moldova.

“S-au livrat peste 4.000 mp de panouri sandwich de perete, cu miez izolator din spumă, de 80 mm grosime, precum și accesoriile aferente. La aceste tipologii de soluții constructive îmbinările dintre panouri sunt ascunse vederii, îmbunătățind valoarea estetică a clădirii”, au explicat reprezentanții TeraSteel.

Producătorul de panouri termoizolante a decis, în acest an, să utilizeze, pe scară largă, în fabricație, materie primă reciclată, pentru a reduce poluarea. Produsele sunt realizate cu materie primă de la fabricanți de oţel de pe piaţa europeană. O delegație guvernamentală a vizitat recent fabrica TeraSteel, fiind dezbătute teme ca inovarea și dezvoltarea sustenabilă.

Companie preluată de Kingspan

TeraSteel este producătorul numărul 1 de panouri termoizolante și de profile zincate din România și Serbia. Aceasta activează în trei unități de producție situate în România și Serbia. Plastsistem, actuala TeraSteel, s-a înființat în 1994. Din 2013 a început producția de structuri zincate, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro. În 2017 a avut loc rebranding-ul Plastsistem.

Apoi TeraSteel a activat fabrica sa din Serbia – prima cu capital privat românesc inaugurată în străinătate după Revoluție. În 2019 TeraSteel a devenit liderul pieței de panouri sandwich din România și Serbia și unul dintre cei mai importanți exportatori în spațial Europei Centrale și de Est. Acționar majoritar este Kingspan Holding Netherlands.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Concurs internațional de robotică la Universitatea Oradea

Articolul următor
Operatorul basarabean HiSky a activat prima sa cursă pe traseul Baia Mare – Paris. Aceasta a devenit funcțională de la finele lunii martie.

HiSky decolează spre Paris din Baia Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share