Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Energom va susține tranziția către energia verde

Uzina clujeană Energom a prezentat unui grup de tineri europeni preocupările sale față de dezvoltarea durabilă în domeniul energiei.

Uzina clujeană Energom a prezentat unui grup de tineri europeni preocupările sale față de dezvoltarea durabilă în domeniul energiei.

“Am avut plăcerea de a întâmpina un grup de elevi din cadrul Liceului Pablo Neruda din Saint Martin d’Heres la Energom. Aceștia erau aflați într-un schimb de experiență prin proiectul Erasmus+, în parteneriat cu Colegiul Tehnic Energetic (CTE) din Cluj-Napoca.

Cu CTE colaborăm, încă din 2017, pe partea de învățământ dual și proiecte extrașcolare. Tematica proiectului este tranziția energiei electrice clasice, la energie verde. Încurajăm sustenabilitatea, dezvoltarea durabilă și grijă față de mediul înconjurător”, a relatat conducerea Energom.

Trei proiecte industriale în implementare

Unitatea clujeană, cu trei proiecte industriale în implementare, a găzduit, anul trecut, un tur ghidat în cadrul unui maraton de afaceri care a mai cuprins Oradea și Timișoara. Compania face parte din grupul Gonzales și furnizează soluții de proiectare, implementare și mentenanță (tablouri electrice, pneumatice, echipamente electromecanice, mașini industriale), integrate în proiecte în infrastructură energetică, industriile producției de anvelope, aeronautică, ambalaje.

Energom este o companie 100% franceză, fondată în 2002. Produsele sunt integrate în proiecte de anvergură, la locațiile și instalațiile de producție din întreaga lume. Societatea are 150 de specialiști cu competențe și certificări în domeniile inginerie electrică, inginerie mecanică, automatizare industrială.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Clujul poate să aspire proiectele abandonate în urma războiului de către companiile din Ucraina, susține președintele NTT DATA România.

Daniel Metz: “Ucraina a atras 35% din proiectele IT din Vestul Europei. O șansă a României"

Articolul următor

Fabrica ZF Timișoara aniversează 18 ani de activitate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share