Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sports Festival, de la Cluj, onorat de vedetele fotbalului italian

Organizatorii evenimentului Sports Festival, de la Cluj, au invitat foști fotbaliști celebri, precum Alessandro del Piero sau Fabio Cannavaro.

Organizatorii evenimentului Sports Festival au invitat foști fotbaliști celebri, precum Alessandro del Piero sau Fabio Cannavaro.

Biletele de acces la supermeciurile demonstrative din cadrul Sports Festival au fost puse în vânzare. Cele două evenimente sportive vor include elemente de show și invitați de top.

Meciul de retragere a tenismenului Horia Tecău va avea loc vineri, 10 iunie, în BT Arena. Alături de el, pe teren va intra Simona Halep. Duminică, 12 iunie, Cluj Arena va fi gazda meciului de retragere al lui Adrian Mutu. Acesta va juca împreună cu foști coechipieri și prieteni din România și Italia.

Tecău și Halep revin pentru un demonstrativ la Cluj

Printre marii sportivi invitați la evenimentul prin care se va celebra cariera sportivă a lui Mutu se numără Del Piero, Cannavaro sau Hagi. Tecău și Halep vor reveni în Cluj și vor juca la dublu, în cadrul unui meci demonstrativ de tenis, împreună cu invitații lor. Meciul a fost programat inițial în 2020, fiind amânat din cauza pandemiei.

Biletele pentru cele două meciuri demonstrative pot fi achiziționate de pe site-ul Entertix. Sports Festival este cel mai mare eveniment de profil din România, aflat la cea de-a treia ediție. Vor avea loc cursuri gratuite de inițiere în 30 de sporturi, demonstrații, competiții de amatori, discuții cu campioni și specialiști din sport.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
INNO, departament al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), a organizat, la Cluj, un eveniment de relansare a platformei.

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest și-a relansat platforma INNO

Articolul următor
Banca Transilvania și SAS au intrat în parteneriat pentru un program de masterat demarat de Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) Cluj.

Banca Transilvania primește în internship viitorii informaticieni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share