Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Deputații IT&C” au vizitat fabrica Bosch

Deputații din Comisia de tehnologie a informației și comunicații (IT&C) au efectuat o vizită în teren la fabrica Bosch din județul Cluj. Aceasta a fost organizată de președintele comisiei, Sabin Sărmaș.
Sabin Sărmaș și-a dus colegii să facă “muncă de teren”

Comisia de tehnologie a informației și comunicații (IT&C) a Camerei Deputaților a efectuat o vizită la fabrica din Cluj. Aceasta a fost organizată de președintele comisiei, Sabin Sărmaș.

“Clujul este, de departe, cel mai complex și dinamic ecosistem pentru mediul IT&C din România. O oportunitate excelentă pentru noi, deputații, de a intra în contact cu stakeholderii. De a înțelege problemele cu care se confruntă și împreună să generăm și soluții pentru ele.

Ne-am bucurat să vedem deschiderea reprezentanților mediului privat și dorința lor de a contribui la realizarea unor proiecte normative care să se adreseze nevoilor pieței. Este un semn clar al faptului că eforturile noastre de a întări parteneriatul cu beneficiarii legilor n-au rămas fără ecou”, consideră Sărmaș.

Impresionați de fabrica de la Jucu

După dezbaterea publică asupra efectelor legii interoperabilității, deplasarea a inclus o vizită la fabrica din Tetarom III. “Am fost de-a dreptul impresionați de complexitatea produselor care se dezvoltă acolo.

Dar mai ales de nivelul de automatizare și digitalizare, care se reflectă în eficiența proceselor. A fost o săptămână intensă, dar cu rezultate valoroase și îmi doresc ca astfel de vizite “în teren” să devină o practică a Comisiei de IT&C și nu numai”, consideră deputatul clujean.

Bosch a finalizat prima sa clădire de birouri din campusul DaVinci, destinată centrului său de inginerie din Cluj-Napoca, printr-o investiție de 30 de milioane de euro. Compania a demarat a doua construcție, în același perimetru.

Grupul este prezent în România în Cluj, Blaj, Timișoara, București, cu 8.000 de angajați în unități de producție, cercetare-dezvoltare, servicii de externalizare. Vânzările nete în țara noastră atingeau 1,4 miliarde de euro în 2019. Grupul avea 400.000 de angajați și vânzări anuale de 77 de miliarde de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Târg de nunți și evenimente în weekendul 8 – 10 aprilie la Era Park Oradea

Articolul următor
SeedBlink-echipa-2021

SeedBlink lansează o piață secundară, prin care investitorii pot tranzacționa între ei activele pe care le dețin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share