Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum va arăta noua piață agro din Beclean

Administrația din orașul bistrițean Beclean a prezentat proiectul de la noua Piață Mare Agroalimentară.
Hala agroalimentară va fi construită din fonduri europene, după un concept modern | Foto: Nicolae Moldovan

Administrația din orașul bistrițean Beclean a prezentat proiectul de la noua piață mare agroalimentară. Acesta va contribui considerabil la creșterea calității vieții cetățenilor orașului și a celor din împrejurimi.

“Noua piață va fi construită din fonduri europene, după un concept modern. Acesta va cuprinde un parking subteran, spații exterioare pietonale cu zonă verde. Arhitectura clădirii se îmbină cu zona unde va fi construită, exteriorul fiind unul cu tonuri neutre și din materiale potrivite cu mediul înconjurător”, relatează edilul Nicolae Moldovan.

“Piața va avea spații comerciale de toate tipurile. Acestea sunt zone frigorifice; de fructe-legume, brânzeturi și produse alimentare; produse agricole, băuturi, produse vegetale și de pomicultură, flori.

Piața va cuprinde spații comerciale destinate vânzării de produse nonalimentare (haine, unelte și scule agricole, produse meșteșugărești). Toți comercianții din zonă, cetățenii orașului și din împrejurimi vor avea acces la o piață cu toate dotările necesare, la standarde europene”, a precizat Moldovan.

Varianta ocolitoare are autorizație de construire

Un alt proiect derulat de administrația locală este varianta ocolitoare a orașului. “Am venit la Ministerul Transporturilor să ridic personal autorizația de construcție. Asta înseamnă că emitem ordinul de începere a lucrărilor pentru cel mai așteptat proiect al orașului nostru. De-acum, gata, constructorii pot trece la treabă”, consideră primarul din Beclean. Investiția se ridică la 18 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișul se prezintă la Târgul de Turism de la Milano

Articolul următor

Detaliile autostrăzii Timișoara – Belgrad se vor stabili cel mai devreme în luna mai

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share