Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Optibelt a finalizat o hală de 10 milioane de euro la Tăuții Măgherăuș

Producătorul de curele de transmisie Optibelt Power Transmission a terminat construirea, în localitatea Tăuții Măgherăuș (Maramureș) a unei hale de 6.400 mp.

Producătorul de curele de transmisie Optibelt Power Transmission a terminat construirea, în localitatea Tăuții-Măgherăuș (Maramureș) a unei hale de 6.400 mp.

Investiția care a presupus achiziția a trei noi linii de producție a curelelor de transmisie și noua hală este de 10 milioane de euro, conform 2M News. Anul trecut Optibelt a investit și în extinderea cu un depozit de 300 mp de materii prime. Anul trecut Optibelt a înregistrat afaceri record, cu 53% mai mari decât în 2020, respectiv 62,7 milioane de euro, ca urmare a creșterii semnificative a produselor pe piața de profil. În acest an sunt prognozate afaceri de 70,4 milioane de euro.

“Criza generată de pandemie și războiul din Ucraina nu ne-a afectat în mod direct. Produsele noastre sunt destinate unei arii extinse de beneficiari și de industrii. De la domeniul agricol până la cel al producătorilor de aparate de uz casnic”, a precizat directorul tehnic Attila Gittinger. Optibelt va atinge pragul de 675 de angajați în acest an.

Fabrica este parte a grupului Arntz Optibelt. Filiala din Maramureș era controlată de compania Deutsche Keilriemen (Germania). Grupul Arntz Optibelt este un producător lider mondial de transmisia puterii prin curele de înaltă performanță. Curelele se utilizează în industriile construcţiei de mașini, auto, inginerie agricolă, electrocasnice. Arntz Optibelt gestionează opt unități de producție, în șase țări.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj se va angrena în proiecte de inteligență artificială (AI) și psihologie pentru Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).

Universitarii de la Babeș-Bolyai intră în două proiecte pilot pentru NATO

Articolul următor
Centrul de dezvoltare software Betfair Romania Development (BDR) își va mări efectivele cu 50% în doi ani. Angajații dezvoltă produsele globale ale grupului Flutter Entertainment.

Cum vrea să ajungă Betfair la 1.500 de angajați la Cluj. Săptămână de lucru de 4 zile, concediu sabatic

Citește și:
Citeste mai mult
Propunere inedită de turism la Timișoara. Vizitați zona metropolitană folosind transportul în comun Asociația pentru Promovarea Turismului Timiș…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share