Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum vrea să ajungă Betfair la 1.500 de angajați la Cluj. Săptămână de lucru de 4 zile, concediu sabatic

Centrul de dezvoltare software Betfair Romania Development (BDR) își va mări efectivele cu 50% în doi ani. Angajații dezvoltă produsele globale ale grupului Flutter Entertainment.
Betfair plusează la facilități pentru angajații săi de la Cluj | Foto: Komiti Media

Centrul de dezvoltare software Betfair Romania Development (BDR) își va mări efectivele cu 50% în doi ani. Angajații dezvoltă produsele globale ale grupului britanic din care compania clujeană face parte.

„E un plan ambițios și ritmul de creștere constant pe care l-am avut, inclusiv în ultimii doi ani, ne dă siguranța că este unul realist. Ne așteptăm să atingem pragul de 1.500 de angajați la sfârșitul lui 2023”, spune Ioana Popa, directorul general al BDR, companie a Flutter Entertainment.

Noii angajați vor ajunge în diviziile Gaming, Infrastructure, Customer Technology, Security, Data, Marketing, Shared Services. Compania le va permite să lucreze și de la distanță (inclusiv din altă țară) sau patru zile pe săptămână.

Există și opțiunea unui concediu sabatic, de până la trei luni, pentru planuri personale mai ample. Centrul din Cluj va prelua noi linii de business din cadrul grupului, pentru brandurile PokerStars, FanDuel și SportsBet. Brandurile Flutter au 18 milioane de clienți la nivel global.

Betfair Cluj este cel mai mare centru de excelență al Flutter Entertainment. Acesta a avut, în 2020, afaceri de 50 de milioane de euro și un profit de 5 milioane. Principalii săi competitori la Cluj sunt Endava, Cognizant, NTT Data și Fortech.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Producătorul de curele de transmisie Optibelt Power Transmission a terminat construirea, în localitatea Tăuții Măgherăuș (Maramureș) a unei hale de 6.400 mp.

Optibelt a finalizat o hală de 10 milioane de euro la Tăuții Măgherăuș

Articolul următor

Aeroportul Maramureș va avea terminal de 23 milioane €. Cum arată obiectivul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share