Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Curia Szentmarjay din Sălaj, inclusă în PNRR

Ruta curiilor din România, supusă finanțării prin PNRR, va include Curia Szenmarjay, din comuna Pericei.

Ruta curiilor din România, supusă finanțării, va include Curia Szenmarjay, din comuna Pericei.

Curia Szenmarjay va fi finanțată din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), arată consilierul județean Nicolae Olar. Valoarea investițiilor în turismul românesc prin PNRR se ridică la 100 de milioane de euro.

“Turismul a primit șansa de a deveni o ramură economică importantă și în România. Trei obiective din județul Sălaj figurează pe lista beneficiarilor care îndeplinesc criteriile necesare accesării de fonduri prin intermediul PNRR.

Este vorba despre obiective care urmează să fie incluse în cadrul rutelor turistice sau culturale în vederea promovării. Județul nostru are o istorie bogată, tradiții, locuri unice și numeroase obiective turistice nepromovate însă suficient.

Nu pot decât să salut includerea a trei obiective din județ pe această listă a rutelor turistice în care vor fi investiți bani primiți prin PNRR. Sălajul are nevoie de turism. Promovarea și acestor obiective turistice nu poate decât să ducă la creșterea numărului de turiști care vor vizita județul”, spune Olar.

Sălajul va mai fi reprezentat prin ansamblul Castelului Beldy din Jibou (Ruta castelelor) și de ruta gastronomică a Țării Silvaniei (Traseul gastronomiei tradiționale românești).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
1️⃣0️⃣0️⃣ 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗹𝗶𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝘂𝗿𝗼 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝘁𝗶𝗶 𝗶𝗻 𝘁𝘂𝗿𝗶𝘀𝗺 𝗱𝗶𝗻 𝗣𝗡𝗥𝗥, 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃 𝗶𝗻 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗦𝗮𝗹𝗮𝗷❗ Mă bucur că în timpul cât USR a fost la guvernare, colegii mei Cristian Ghinea și Claudiu Nasui au reușit să includă în PNRR și investițiile în turism. Astfel, turismul a primit șansa de a deveni o ramură economică importantă și în România. Trei obiective din județul Sălaj figurează pe lista beneficiarilor care îndeplinesc criteriile necesare accesării de fonduri prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Este vorba obiective care urmează să fie incluse în cadrul rutelor turistice/culturale în vederea promovării. Județul nostru are o istorie bogată, traditii si locuri unice si numeroase obiective turistice nepromovate însă suficient. De aceea, nu pot decât să salut includerea a trei obiective din județul Sălaj pe această listă a rutelor turistice în care vor fi investiți bani primiți prin PNRR. Este vorba despre: 👉 𝘼𝙣𝙨𝙖𝙢𝙗𝙡𝙪𝙡 𝙘𝙖𝙨𝙩𝙚𝙡𝙪𝙡𝙪𝙞 𝘽𝙚𝙡𝙙𝙮 𝙙𝙞𝙣 𝙅𝙞𝙗𝙤𝙪 - inclus in Ruta castelelor 👉 𝙍𝙪𝙩𝙖 𝙜𝙖𝙨𝙩𝙧𝙤𝙣𝙤𝙢𝙞𝙘𝙖 𝙖 𝙏𝙖𝙧𝙞𝙞 𝙎𝙞𝙡𝙫𝙖𝙣𝙞𝙚𝙞 - inclusă în Traseul gastronomiei tradiționale românești 👉 𝘾𝙪𝙧𝙞𝙖 𝙎𝙯𝙚𝙣𝙩𝙢𝙖𝙧𝙟𝙖𝙮 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙋𝙚𝙧𝙞𝙘𝙚𝙞 - obiectiv inclus în Ruta curiilor Sălajul are nevoie de turism, iar promovarea (și) acestor obiective turistice nu poate decât să ducă la creșterea numărului de turiști care vor vizita Sălajul.

Turnurile Bosch din Cluj, legate prin pasarele. Cum se lucrează la a doua clădire

Articolul următor

Despre digitalizare, mobilitate urbană și smart city cu Mihai Jurca, City Managerul Oradiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share