Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum arată noul sediu Cognizant din Hexagon Offices

Cum arată noul sediu Cognizant din Hexagon Managerii Cognizant Softvision din Cluj au prezentat noul centru al companiei de tehnologie din clădirea de birouri Hexagon Offices. Bogdan Pupeza, Head of Communities, și Alin Turcu, Mobile & AI Community Manager, sunt cei care au arătat felul în care arată birourile. Scopul este de a atrage personal nou în vederea angajărilor preconizate în acest an. Cognizant și-a anunțat implicarea în evenimentul CodeRun 2022, inițiat de Board of European Students of Technology Cluj. Tinerii au fost învățați cum să creeze aplicații web și au susținut teste cu două niveluri de dificultate. În 2021, compania anunța debutul unei campanii de recrutare care să ducă la angajarea a 1.000 de oameni. Aceștia au posibilitatea de a lucra de acasă sau de oriunde din România. Compania și-a propus astfel organizației să răspundă cerințelor de business, în ciuda provocărilor legate de pandemia globală. Cognizant activează în studiouri din Cluj-Napoca, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare. Grupul american a ajuns, prin Softvision România, printre cei mai mari angajatori de tehnologie din țară, cu peste 2.000 de salariați. Cognizant Softvision dispune de o echipă de 3.000 de oameni într-o rețea de studiouri din nouă țări. Societatea clujeană Softvision înregistra afaceri anuale de 360 de milioane de lei și un profit de 27 de milioane. Principalii săi concurenți în județul Cluj erau Endava și NTT DATA. Hexagon Offices este o clădire mixtă de birouri clasa „A”, amplasată pe Calea Turzii. Clădirea are o suprafață de 27.000 mp proiectată pentru a deservi spații de birouri și zona de retail. Dezvoltatorul acesteia este grupul ungar de construcții Kesz, fiind prima investiție a sa în România. Portofoliul de proiecte cuprinde Aquapark Nymphaea (Oradea), Kaercher din (Curtea de Argeș), Centrul Logistic Penny ((Bacău), și One Herăstrău Park, Trade Center Oradea, Prima Decebal Residence Oradea, Aurora Retail Park Oradea, ONE Charles de Gaulle (București).
Grupul american și-a pregătit studioul pentru noii angajați pe care îi are în vedere la Cluj | Foto: Cognizant

Managerii Cognizant Softvision din Cluj au prezentat noul centru al companiei de tehnologie din clădirea de birouri Hexagon Offices.

Bogdan Pupeză, Head of Communities, și Alin Turcu, Mobile & AI Community Manager, sunt cei care au arătat felul în care sunt concepute birourile. Scopul este de a atrage personal nou în vederea angajărilor preconizate în acest an. Cognizant și-a anunțat implicarea în evenimentul Coderun 2022, inițiat de Board of European Students  of Technology Cluj. Tinerii au fost învățați cum să creeze aplicații web și au susținut teste cu două niveluri de dificultate.

În 2021, compania anunța debutul unei campanii de recrutare care să ducă la angajarea a 1.000 de oameni. Aceștia au posibilitatea de a lucra de acasă sau de oriunde din România. Compania și-a propus astfel să răspundă cerințelor de business, în ciuda provocărilor legate de pandemia globală. Aceasta a făcut și donații de echipamente IT pentru reducerea abandonului școlar.

Prima investiție a Kesz în România

Cognizant activează în studiouri din Cluj-Napoca, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare. Grupul american a ajuns, prin Softvision România, printre cei mai mari angajatori de tehnologie din țară. Cognizant Softvision dispune de o echipă de 3.000 de oameni în nouă țări. Principalii concurenți ai Cognizant în județul Cluj erau Endava și NTT DATA.

Hexagon Offices este o clădire mixtă de birouri clasa A, amplasată pe Calea Turzii. Clădirea are o suprafață de 27.000 mp, cu spații de birouri și zonă de retail. Dezvoltator este grupul ungar de construcții Kesz, fiind prima investiție a sa în România.

Portofoliul de proiecte al Kesz mai cuprinde Aquapark Nymphaea, Trade Center, Prima Decebal Residence, Aurora Retail Park (Oradea), Kaercher (Curtea de Argeș), Centrul Logistic Penny (Bacău), One Herăstrău Park și Charles de Gaulle (București).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În România, prețurile apartamentelor, caselor și terenurilor sunt estimate să urce cu peste 10%, în funcție de oraș, zonă și segment, susține președintele RE/MAX România, Răzvan Cuc.

RE/MAX: “Prețurile proprietăților vor crește anul acesta cu 10%”

Articolul următor

Camera de Comerț Bistrița îi vrea pe medici antreprenori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share