Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O asociere româno-turcă finalizează depozitul de deșeuri al Maramureșului

Consorțiul Conteh Barengott, Repcon, Goksin Insaat va construi, cu 31 de milioane de euro, depozitul ecologic din comuna Sârbi.
Contractul semnat vizează efectuarea restului de executat și stabilizarea amplasamentului. | Foto: CJ Maramureș

Consorțiul Conteh Barengott, Repcon, Goksin Insaat va construi, cu 31 de milioane de euro, depozitul ecologic (SMID) din localitatea maramureșeană Sârbi.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a semnat contractul cu antreprenorul pentru SMID. Acesta vizează actualizarea documentației tehnice, efectuarea restului de executat, măsuri de stabilizare a amplasamentului.

Contractul vine ca urmare a finalizării și recepționării lucrărilor de stabilizare și de punere în siguranță a investițiilor deja executate în amplasamentul Sistemului de Management Integral al Deșeurilor (SMID).

Proiectul a trenat ani la rând

De asemenea prevede finalizarea procedurii de achiziție publică, în vederea concretizării tuturor facilităților finanțate și proiectate în cadrul SMID.  Valoarea contractului este de 131 de milioane de lei, plus taxa pe valoarea adăugată. Durata lucrărilor de execuție este de un an.

”Semnarea contractului pentru realizarea lucrărilor rămase de executat constituie startul pentru finalizarea depozitului ecologic de la Fărcașa, un proiect așteptat de maramureșeni de prea mult timp”, a declarat președintele CJ. Lucrările vor fi realizate prin asocierea Conteh Barengott  – Repcon – Goksin Insaat Gida Turizm.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Producătorul de cabluri Fujikura Automotive a introdus un sistem prin care încurajează salariații să se implice în îmbunătățirea mediului de lucru.

Fujikura a implementat sistemul de sugestii ale angajaților

Articolul următor

Parteneriat pentru achitarea polițelor RCA în rate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share