Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii clujeni vor expune în parcarea Supeco

Asociația Produs de Cluj și compania Supeco România vor organiza un târg de Paște în fața complexului comercial, în perioada 20-22 aprilie.

Asociația Produs de Cluj (APC) și compania Supeco România vor organiza un târg de Paște în fața complexului comercial, în perioada 20-22 aprilie.

Evenimentul va reuni mici întreprinzători locali și va funcționa după programul 08:00-21:00. „Revenim la Cluj cu târgul, proiect demarat și susținut de deliberativul județean. Dorim să fim de ajutor comunității locale.

Să-i oferim ocazia de a se aproviziona cu cele necesare sărbătorilor pascale ușor și cu siguranța că primește maximum de calitate. Partenerii noștri tradiționali oferă produse garantate sanitar-veterinar și cu proveniență certă, toate fiind rodul muncii din microfermele locale”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

La Târgul Produs de Cluj vizitatorii vor putea achiziționa, la preț de producător lactate (caș proaspăt stors, telemea maturată), preparate de carmangerie. Vor fi expuse fructe și legume de sezon, o gamă variată de uleiuri presate la rece, miere de albine, vinuri, sucuri și siropuri naturale, turtă dulce și ciocolată de casă.

Pentru iubitorii de frumos, artizanii clujeni vor fi prezenți cu costume populare tradiționale, accesorii (brâuri cusute, podoabe lucrate de mână). Ei vor comercializa cojoace și articole de marochinărie, obiecte lucrate din lemn, jucării, lavandă și articole din această plantă.

Expoziția din capitală, vizitată de ministrul Adrian Chesnoiu

APC va debuta în acest an cu Târgul de Florii de la București. Evenimentul a reunit 28 de întreprinzători care oferă produse tradiționale locale. Acesta a fost derulat printr-un parteneriat al CJ Cluj cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Durabile (MADR). Târgul a avut loc în curtea MADR, între 14 și 17 aprilie.

Au fost prezenți mici întreprinzători locali, producători de preparate alimentare tradiționale și artizani. Ei au prezentat vizitatorilor sortimente de bucate gătite după rețete proprii, obiecte meșteșugărite manual. Evenimentul a reunit, pe lângă parteneri clujeni ai APC, mici întreprinzători din alte județe, invitați speciali, care prezintă produse manufacturiere diferite de cele locale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Trei județe din Transilvania au accesat aproape în totalitate fondurile disponibile pentru reabilitarea clădirilor prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Cluj, Maramureș și Satu Mare – campioanele reabilitării energetice a clădirilor

Articolul următor
Dezvoltatorul imobiliar Hexagon a demarat un proiect de construire a unui imobil de birouri cu complex comercial lângă Parcul Colina.

Hexagon ridică o clădire office cu cinci etaje la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share