Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Erbașu lucrează la fundații și zidărie pentru noua Academie de Muzică din Cluj

Consorțiul condus de societatea Construcții Erbașu a prezentat stadiul la zi al lucrărilor la sediul Academiei Naționale de Muzică (ANM) Gheorghe Dima.
Sediul în lucrul al Academiei Naționale de Muzică, din cartierul clujean Mănăștur | Foto: CEB

Consorțiul condus de societatea Construcții Erbașu București (CEB) a prezentat stadiul la zi al lucrărilor la sediul Academiei Naționale de Muzică (ANM) Gheorghe Dima.

Compania lucrează la proiect cu Concelex, Terragaz Construct. Dirigenția de șantier este realizată de Baseli Drum Consult. “Executăm lucrări ce cuprind săpături mecanizate, consolidarea și extinderea fundațiilor existente, torcretarea stâlpilor și grinzilor, cofrarea și armarea pereților noi, turnarea plăcilor dintre etaje, lucrări de zidărie.

După finalizarea lor, ANM va deveni un adevărat ”hub” cultural”, a rezumat conducerea CEB. Acesta va beneficia de sală de spectacole (970 locuri), sală de orgă (216 locuri), amfiteatru (224 locuri), bibliotecă, săli de curs și de studiu individual.

Vor fi săli individuale pentru dirijor şi solist, de repetiţii, de încălzire pentru artişti, de regie, laboratoare, vestiare pentru artişti. Alte dotări sunt spaţiu pentru depozitarea decorurilor, adăpost de protecţie civilă (140 locuri), cămin studențesc (56 camere, 180 locuri), sală de sport.

Au început lucrările la Parcul Științific Oradea

CEB a început recent lucrările la Parcul Științific și Tehnologic din Oradea, având ca termen de finalizare un an. Obiectivul este crearea unei infrastructuri de inovare și transfer tehnologic în județul Bihor. Construcția este realizată pe str. Ceyrat, lângă campusul universitar. Finanțarea este asigurată din fonduri UE.

Pe de altă parte, compania de construcții a cerut falimentul societății Băi Boghiș (județul Sălaj), controlată de Elena Udrea și de familia Stanca, aprobat de instanța clujeană. Erbașu vrea să își recupereze mai repede creanța de 6,6 milioane de lei deținută, după ce a modernizat stațiunea în 2013.

CEB reabilitează sistemul de apă și canalizare în orașul Șimleu Silvaniei, fiind somată de administrația locală să își respecte graficul de lucrări convenit. Printre lucrările derulate de CEB în regiune se mai numără Autostrada Transilvania, Suplacu de Barcău – Chiribiș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un milion de euro pentru companiile ce vor opera de pe Aeroportul Arad

Articolul următor

Primăria Timișoara vrea 25 de troleibuze noi, cu baterii, 12,5 milioane de euro, cu bani din PNRR. Suma solicitată, 12,5 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share