Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transylvania Open a procesat toate cererile de returnare

Organizatorii turneului de tenis feminin Transylvania Open au anunțat finalizarea procesului de procesare a solicitărilor de returnare a biletelor.
Anett Kontaveit, câștigătoarea primei ediții a turneului de la Sala Polivalentă | Foto: Transylvania Open

Organizatorii turneului de tenis feminin Transylvania Open au anunțat finalizarea procesului de procesare a solicitărilor de returnare a biletelor.

“În 22 aprilie am reușit să procesăm toate solicitările de returnare a banilor pentru biletele de la prima ediție. Nu a fost simplu, dar ne bucurăm că am reușit să respectăm intervalul de returnare anunțat, 25 ianuarie – 25 aprilie. Pentru că 22-25 aprilie au fost zile în care băncile nu operează tranzacții bancare sau interbancare, sumele returnate în această perioadă vor ajunge cel mai probabil abia în zilele următoare”, au precizat aceștia.

Organizatorii au adăugat că partenerul de ticketing, Entertix, va rezolva, din 29 aprilie, și eventuale erori de returnare automată cauzate de sistemul bancar. Aceștia au confirmat a doua ediție a turneului, ce va avea loc în octombrie.

Buget de 1 milion de euro

Bugetul din acest an al turneului se ridică la 1 milion de euro, a declarat managerul acestuia, Patrick Ciorcilă. “Anul trecut WTA ne-a acordat condiții mai avantajoase, cu pandemia; acum nu le vom mai avea. Costurile vor urca, se adaugă inflația. Cheltuielile operaționale le văd la 20-30% peste 2021: catering, materiale (avem multă logistică), terenuri (dependente de lemn – cu prețuri în creștere). Trebuie să ne adaptăm, nu avem ce face”, a spus Ciorcilă.

Pentru turneul de la Sala Polivalentă de anul trecut biletele au fost vândute aproape integral. Printre numele mari prezente au fost Simona Halep, Emma Răducanu, Anett Kontaveit, Irina Begu. Au concurat 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu. În joc au fost puse 280 de puncte WTA și premii de 235.238 de dolari

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Un medic virtual nu va putea niciodată să pună un diagnostic corect, susține Anca Buzoianu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie Cluj.

Rectorul UMF Cluj: “Pregătirea în medicină nu se poate face la distanță”

Articolul următor

Fondatorul AROBS: “Aveam două variante: să închidem tot sau să reducem volumul de muncă”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share