Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sport Guru și-a extins rețeaua în mari complexe comerciale

Strategia distribuitorului de echipamente sportive Sport Guru, cu unități în Brașov și Cluj, vizează poziționări de unități în mall-uri din marile orașe.

Strategia distribuitorului de echipamente sportive Sport Guru, cu unități în Brașov și Cluj, vizează poziționări de unități în mall-uri.

Sport Guru a înregistrat, în 2021, vânzări de 38 de milioane de lei, o creștere cu 62% comparativ cu 2020 și un profit net de 2,8 milioane de lei (+64%). „Avem în vedere mai multe opțiuni: intrarea într-un parteneriat cu potențiali investitori sau la Bursa de Valori București”, spune cofondatorul Mircea Rasovan.

Sport Guru a fost înființată, în 2009, ca o platformă online de distribuție și vânzare de echipamente sportive specializate, de antreprenorii Mircea Rasovan și Alexandru Cristescu. Aceasta are deschise cinci magazine: trei în București, câte unul în Cluj-Napoca și Brașov.

Compania a finalizat relocarea magazinului din Brașov în Coresi Shopping Resort. Este cea de-a doua locație într-un centru comercial, după cea din Plaza România București. Relocarea reflectă strategia companiei de a mări suprafețele magazinelor sale, în linie cu creșterea gamei și a numărului de branduri oferite.

Sport Guru susține echipa de atleți profesioniști și amatori Racing Team (alergare, ciclism, triatlon) și organizează evenimentul Timișoara 21K. Principalii săi competitori la nivel național, în comerțul cu amănuntul al echipamentelor sportive în magazine specializate, sunt Hervis Sports, Kvantum Sport, Marele Pescar, Assport Florescu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

11 firme și asocieri de firme vor să facă centurile din Zona Metropolitană Oradea

Articolul următor

Societatea timișoreană Spumotim se va închide și terenul acesteia va fi folosit la o dezvoltare imobiliară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share